Žiadne príznaky na 13. deň po ovulácii

26. feb 2021

Ahojte... som 13 DPO, nemam ziadne priznaky, testy nejasne, občas duch, občas absolutne nič. Spočiatku ma boleli strašne prsia ale uz aj to polavilo. Mam občasne jemne krče a strašné migrény, čo som nemala nikdy ale to je všetko.. je este mozné, ze by som bola tehotna aj bez priznakov, bolestivych prsnikov a podobnych zalezitosti? Je tu nejaka taka, ktora nemal ziadne priznaky?

drozdajkahra
26. feb 2021

Mne pri prvom nebolo absolútne nič, až podozrivo fajn mi bolo, ale prišlo mi cudne prečo zapíjam čokoládu uhorkovou šťavou 😂

mikasz
26. feb 2021

Ja som nemala ziadne priznaky, ani chute, nic. Az neskor bolesti ked sa roztahuje maternica, ale prve tyzdne nic

babovka2321
26. feb 2021

Podla mna je skoro na priznaky. Mne zacali okolo 7tt, aj inym, ktore poznam.

nairia
26. feb 2021

urcite je to mozne, pockaj este, sprav si test a chod k doktorovi, to bude najlepsie a naistejsie. poznam baby, ktore okrem toho, ze nedostali MS nepocitovali ziadne zmeny a poznam aj take, ktore v "tvojom" case mali napr. bolesti brucha ako pred MS a bolestive prsia. je to velmi individualne

autor
26. feb 2021

Ja sa vlastne naopak, cítim skvelo. Vela spím, pleť mam ovela krajsiu co som pred MS vyzerala ako keby som mala lepru a celkovo som taka nabita energiou co je u mna divné. Takze je mozne, ze aj bez priznakov moze byť tehu? aj ked mam negativny test na 13 dpo? dakujem kočky za odpovede

alikal
26. feb 2021

je to strasne individualne, mne v prvom tehu nebolo najprv nic, asi az do 7tt, teraz pri druhej som uz 5dni pred ms mala nevolnosti a jasny test, ale doktor povedal ze som tym padom musela mat skorej ovulaciu, ze nie je mozne aby tak skoro ukazal test keby bola ovulka v strede cyklu. kamoska mala pozitivny test az ked jej meskali dva dni, nesleduj to tak hrozne moc lebo sa zblaznis. ked sme sa o prvu snazili 5 mesiacov, tak hrozne som chcela byt tehotna ze mi telo vytvaralo priznaky kazdy mesiac pred kramami, bolo mi nevolno a vsetko, a tehotna som nebola. vykaslala som sa na testy sledovanie, a sup, otehotnela som

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre