Zhrubnutá maternica. Môže ísť o tehotenstvo?

irisameerah
26. jan 2011

Ahojte žienky,
Vedeli by ste mi prosím poradiť? Už nejaký čas som mala podozrenie, že som tehotná tak som zašla ku gynekológovi a ten mi povedal, že mám zhrubnutú maternicu . Teraz ešte čakám na výsledky z krvi, ale som veľmi netrpezlivá a chcela by som vedieť aj vaše názory. Môže byť zhrubnutá maternica v tehotenstve?
Ďakujem za odpovede

ela2710
26. jan 2011

@irisameerah ahoj, nepovedal ti nahodou, ze mas zhrubnutu sliznicu maternice??? lebo len to som nasla...jeden doktor nato pise toto: Obvykle k tomuto dochádza pri nedostavení menštruácie buď z dôvodu tehotenstva alebo je to dôsledkom nejakej hormonálnej poruchy. Ak platí to druhé, tak sa to rieši vyvolaním menštruácie aplikáciou injekcie.

irisameerah
autor
26. jan 2011

@ela2710 Ďakujem za odpoveď Ela, dúfam že som si to čo mi povedal lekár zapamätala správne. Veľmi by som si želala aby to bolo tehotenstvo. Dúfam, že nič vážne to nebude :(

ela2710
26. jan 2011

@irisameerah neboj dopadne ti to dobre, na nete som nasla tenot nazor lekara, co som ti uz napisala, a on sam tvrdi, ze to moze byt tehotenstvo...drzim palce 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre