Zase a znovu testy

4. dec 2022

Ahojte, potrebovala by som len poradiť, pretože nerozumiem testom 🙈. V stredu som si urobila test (nejaký pravdepodobne one step test z Aliexpressu) a po limite mi na ňom vyskočila čiarka, voľným okom takmer neviditeľná. Vo štvrtok robený znova ten istý test a čiarka po limite bola znova avšak slabšia. Čiarky mali zvláštnu farbu. Tak som do tretice urobila dr Max test v piatok a negat. Dnes ráno livsane test negatívny. Chcem sa vás len opýtať, ak v stredu na teste bol duch tak by už mal byť vidieť aj v piatok a aj dnes či? Viem že intenzita čiarky by asi bola iná ale kvôli iným typom testov ale mala by tam byť však? Už neviem ktorým testom veriť.

hennyinnsbruck
4. dec 2022

Naj je robit testy tou istou znackou ale od stredy ak bola ciarka ozajstna bol by duch aj na inej znacke testu

veselo_neveselo
4. dec 2022

Vsetky testy co si si robila su negativne. Ciarka, duch ani nic podobne po limite neplatia.
Ak uz ti meska menzes, tak este pockaj den-dva a otestuj znova.

autor
4. dec 2022

@veselo_neveselo myslela som, že sa čiarka môže ukázať aj po limite ak je veľmi slabé hcg. Len mi nejde do hlavy, že prečo sa teda nič neukázalo dnes.

sense
4. dec 2022

Keby si tehotná tak by si videla už čiarku viditeľným okom. Žiaľ bol to len kanálik po vyschnuti. Ak to mešká počkaj 2 dní skus znova. Ak ne mešká počkaj ci meškať bude.

petamich
4. dec 2022

on tam ten limit nie je zbytocne na tych testoch 🙂 niektore reaguju na okolite prostredie atd. a vo velmi vela pripadoch zoxiduju a je vidiet kontrolnu ciarku a zeny sa tesia, ze duch, nie, test po limite je neplatny

autor
4. dec 2022

@petamich ďakujem za vysvetlenie 🙂 čítam že ženy píšu že sa má testovať jednou značkou. Keď už nemám tie testy čo v stredu a štvrtok ale iba livsane a dr Max. Nevadí to?

veronikaszabova
4. dec 2022

Meska ti uz menzes?

autor
4. dec 2022

@veronikaszabova nemám pravidelný cuklus. Buď môže prísť ešte dnes alebo až v stredu.

mimi3008
4. dec 2022

Neviem preco, mozno som len zbytocne skepticka, ale ani by mi nenapadlo robit si test z Aliexpress.

autor
4. dec 2022

@mimi3008 kúpila som ich normálne v lekárni ale keďže mi to nedalo tak som ich skúsila vyhľadať cez net, a veru tu ich predávajú len 2 firmy a ostatné sú to práve čínske stránky

mimi3008
4. dec 2022

Jaj🤭tak ja som len bola prekvapena, kto by si kupil test z Ali...ale toto vsetko uz vysvetluje😊

autor
4. dec 2022

@mimi3008 ani cena sa mi dokonca nezdala ale tak do budúcna budem vedieť, že mám kúpať kvalitnejšie testy 🙂

janetinka27
4. dec 2022

brala by som do uvahy len vysledky normalnych testov, tie boli negat. ale este ti ms nemeska, takze ti neskor moze aj normalny test ukazat dve ciarky, ak si tehotna. tie z ali by som do uvahy nebrala

autor
4. dec 2022

@janetinka27 ďakujem, ono tá čiarka tam nakoniec neostala,btsst zostal biely tak teda bola to ryska alebo duch. Každopádne počkám do ms, ak by neprišla tak zbehnem na krv.

autor
5. dec 2022

Dievčatá, dnes takto. Nič však? Jedine čo vidím je Biely kanálik.

sense
5. dec 2022

Ani dnes nic

beata_k
5. dec 2022

Test je negativny. A nemusis kupovat len jednu znacku. Ak budes tehorna, tak aj pepino test za 1€ ti ukaze jasnu ciarku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre