Zas duchovia na teste? Čo myslíte - som tehotná?

nella130
17. jún 2019

Myslite, ze som? Uz dva tyzdne ma boli ako na menzes a vytok.

andreal1
17. jún 2019

Menstruacia ti meska? Ja som mala podobnu slabu ciarku a uz som v 22 tyzdni. Vyzera to ze si 😄😉

gabuliacik
17. jún 2019

@nella130 si v tom,gratulka... kazdy den ti zosilnie. Aj ja som tak mala a som 25tt

eliaska101
17. jún 2019

Myslím si, že to veru vyzerá nádejne. No podľa mňa ti nemešká menzes ešte nejak dlho a preto sú tie čiarky slabunké, no isto budú zosilňovať

zlatica99
17. jún 2019

Slabý duch, no každopádne ti držím palce 😉

nella130
autor
17. jún 2019

@andreal1 je cas menstruacie. Ale prvy som si robila v sobotu a druhy dnes a tam je akoby slabsia ciarka

nella130
autor
17. jún 2019

@gabuliacik co ak nebude silniet? Pozajtra odchadzame na dovolenku, dufam ze nebude mimo maternice ked ma pobolieva pod bruchom

alexandra2468
17. jún 2019

@nella130 mna bolelo podbrusko cely 4 aj 5tt a je to vraj normalne. Bola to taka bolest ako pred/pri menzese

andreal1
17. jún 2019

@nella130 neboj aj mna bolelo pod bruskom robila som si test v prvy den menstruacie a nesilnela mi a silnela podla tehu testov a znaciek.. no vseobecne boli slabucke a nic to neznamenalo. Tiez ma tie clanky o silnejucich ciarkach strasili a vsetko je v pohode hlavne ich nerob casto a nestresuj sa tym... s doktorom tiez pockaj kym na stopercentne bude vidiet co mam chod k nemu az o dva tri tyzdne, inak este nemusi vidiet plod a zenu to zbytocne vystresuje. A dovolenku si uzi

vanesanova
17. jún 2019

Si tehotna urcite... Takeho dusika som mala aj ja a bolelo ma presne brucho jak pred menzesom

gabuliacik
18. jún 2019

@nella130 preco hned rozmyslas,ze je mimo maternice? Pozitivne hlavne!
Ja som 25tt a pobolieva ma furt nieco.. tehotenstvo vobec nie je prechadzka ruzovou zahradou... takze boliet vzdy nieco troska bude a nemusi to znamenat hned nieco zle... v maternici sa deju velke veci! Na to mysli! Vela stastia

nella130
autor
18. jún 2019

Kocky, mam hcg 57. Co je vyssie, cize som, ale pomerne este nizke. Gyn. Ma dnes nastrasil ze co ked to je mimomaternicove a ze v lietadle dostaneme oziarenie 2 rtg. A ze co ked ma nieco chyti lietadle. Bojim sa teraz, zajtra odlietame

alexandra2468
18. jún 2019

@nella130 neboj sa. Ja som v 5+4tt letela 18h tam a potom 18h naspat. Teraz som v 17tt a obaja sme v poriadku 🙂 okrem mna teda, lebo zvraciam kazdy den :D ale babatko sa ma vyborne.

andreal1
18. jún 2019

@nella130 nerozumiem preco ta gynekolog objednal hned na druhy den? Mna objednal o tri tyzdne po meskani tehotenstva a este chcel trocha vydrzat. Na druhy den mozes mat hcg ovela vyssie ani o tom nebudes vediet a zbytocne sa budes plasit . Hlavne na dovolenke nedrinkuj a natieraj davaj pozor a urcite sa babu nic nestane.

andreal1
18. jún 2019

@nella130 teraz pozeram hodnotu hcg z pohotovosti kedze ja som trocha krvacala. Bolo to v 5+0 a hodnota bola 89. A babo je v najlepsom poriadku kope a som v 22tt. Neboj 😉

nella130
autor
18. jún 2019

@andreal1 lebo sestricka vravela ze ked si pozrel hodnotu hcg zajajkal

nella130
autor
18. jún 2019

@alexandra2468 tak super ze ste ok.
Ja uz som jedno potratila v 7 mes a druhe mam. Ale bolo to tiez tak, v den ked sme odlietali som zisila tehu a lekar ma tak nastrasil, ze som mala celu dovolenku na nic.

simbatko
18. jún 2019

😉😉😉Gratulujem...😊Maminka👍koľko meškajú?

zuzlaka
18. jún 2019

@nella130 to chápem, to je na nič, keď tak vystresuje, to si potom ani na dovolenku ísť nemusela, keď si z toho poriadne nič nemala :/ Psychika dokáže veľa :/

nella130
autor
18. jún 2019

@zuzlaka vsak toto ze ta psychika

nella130
autor
18. jún 2019

@simbatko dakujem. Teorericky nemeska, este mam 2 dni kedy by som akoze mohla dostat

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre