Ahojte chcela by som sa spýtať či možem byť tehotná . Ms som mala 28.07.2012 a 13.07 sme mali nechranený pohlavný styk. O dva dni som ale dostala zápal močových ciest lebo som prechladla a beriem antibio. Ale ráno mi býva zle a cez den sa mi točí hlava môžu to byť tehotenské príznaky alebo to je z tabletiek? Ďakujem
@babika1923 precitaj si pribalovy letak, ake maju neziaduce ucinky ATB....ako mame my vediet, ked si ani nazov nedala????a ohladom ostatneho:
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/myslite-ze-mozem-byt-tehotna/
@babika1923 Ja mam momentalne zapal mocových ciest a tiez mam podozrenie ci nie som tehotna. Prvý krát som ho mala pred rokom, a sposobili ho hormonalne zmeny v tehotenstve.
Vtedy som uz na druhy den po styku citila prve zmeny, do tyzdna som dostala mykozu a hned na to zapal mocovych ciest ale kedze som uz mala podozrenie ze som tehotna tak som na to lekarov upozornovala. Nechapala som ako som ho mohla dostať a tak som zbierala informacie a nasla som ze zapal mocovych ciest mozu sposobit hormony v tehotenstve.
Ziadne antibiotika by sa nemali brat pocas prveho trimestra ale v takychto pripadoch - zapal - jeho neliecenie by bolo horsie, je tu velke riziko potratu. tak mi to dr. vtedy vysvetlovala a aj teraz. (teraz beriem zinnat.) A teraz ho mam zas takze opat cakam 🙂 bude to tehotenstvo alebo nebude? prvy test vysiel neg. tak ako pred rokom. Pozitivny mi vtedy vysiel cca. po dvoch tyzdnoch od pocatia.
Takze ano zapal mocovych ciest moze byt priznakom tehotenstva.
Urob si test.. a ak vyjde negativny tak o par dni zopakuj. alebo ako ti radila sabaka chod ku gyn.
@adriana132 Určite si spravím 🙂 ale ja mám pocit že som tehotná neviem či si to namýšlam ale skôr nie ako ano. Všetko čo doma vidím tak zjem a miešam jedno s druhým. A potom ráno mám pocit že sa povrackám v posteli hned ked vstanem 🙂
@sabaka čítala som a aj som našla fora na internete že sú vhodné aj pre tehotné lebo že zatial niesú žiadne podozrenia že by škodil 🙂
@babika1923 no vidis 😉 a daj vediet, ako dopadol tehu test, ok?
možné je všetko . ja som 2x otehotnela v čase ke´d som bolo chorá a brala silné ATB .... uvidíš, až ti bude meškať .-)
@babika1923 Ahoj ja som na tom presne tak isto ako ty ale presnse ake antibiotika si brala???
@adka_pajerska Ahoj ja som brala Unasyn 🙂 ale stále neviem či som alebo nie ☹
@babika1923 Ja som brala ciplox 500 a tiez neviem ci somalebo niesom ale len zerrem a zereeeeem 😀 a teraz neviem ci to je z ms alebo z tehu 😀 Ja som si uz robila test tak pred 2 tyzdnami ale bol negativny a bojim, sa urobit druhy ze buidem sklamana ☹
@adka_pajerska presne aj ja vela papam ovela viac ako inokedy . Ale prsia mám ako balony 🙂 . A už ma aj napína pri jedení ráno nevolnosti ale test negativny ☹ a presne zase len budem sklamana ak si budem robiť aj ja další ☹ ale skúsť treba možno sa zašťastí 🙂
@babika1923 a kolky si dnes DC???Jasi bojim robit ja si pockam na ms a ak nepride tak nepride a jabudem oslavovať 😀 Pekne by mi to vyslo by som manzelikovy na dovolenke oznamila ze som tehu juj to by uz bola aka romantika 😀
@adka_pajerska ja som 27 DC 🙂
@babika1923 A kedy mavas Ms???Kedy si sa testovala?
Dnes som robila ráno test 😒 a ms mám mať vo štvrtok a mala som 28.06
@babika1923 na test je ešte priskro .. to ti ukáže tak cca 1-2 týždne po meškaní ...
@babika1923 tak ako? uz vies ci si tehotna?
baby my sa snazime o babo, a jak na just sa mi ozvali mocove cesty aj mykoza naraz...ja som tusim alergicka na mojho muza, lebo akonahle mame seks bez ochrany, nieco chytim... ☹ zatial sa liecim brusnicami, tie moze aj tehotne, ale atb sa hadam vyhnem, prekonala som skaredy zapal pred pol rokom a teraz sa bojim ci sa mi to nezopakuje...myslite ze to moze mat na svedomi manzel??? 😖
ahojte chcela by som sa opytat mam caste nutkanie na mocenie ale nepali ma pri moceni moze to byt aj tak zapal mocovych ciest? mam podozrenie ze by som mohla byt tehotna mozem si spravit tehotensky test neovplyvni to vysledok ak by som mala ten zapal mocovych ciest za odpovede dakujem
@drnduliak neverím ze si alergická na svojho mm len sa musí preliečiť aj on.Kupte si oralne tabletky mycomax daj si ty aj mm su velmi dobre.Sebe vezmi s lekárne canesten masť aj tabletku do posvy mm nech si natiera mastickou tiez.Taky tyzden a obaja ste prelieceny.Vzdy sa musite preliečiť obaja lebo mm ti tam stále moze zaniest mykozu a on nemusí mat žiadne priznaky.A na močové cesty su brusnice dobre plus si nájdi nejaky urologicky čaj a potom pekne snaženie o babo nech sa zadari 🙂
Ahojte z priatelom sa snazime o babo ale nejde to mam uzku maternicu ... dnes je to 4den co ma napina iba rano urobila som si test vyslo ze nie som a prave dnes mam zapal mocu moze to byt priznak tehotenstva inac zjem vsetko co vydim takze neviem pijem brusnicovy caj a tak isto urologycky caj
Pardon brusnicove tabletky do vody
Ahojte dievčatá prosím poraďte mešká mi MS dva dni (inak nezvykne meškať) a v prvý deň čo začala meškať som dostala zrejme zápal pálenie rezanie dnes to bolo už neznesiteľné tak som šla k dr.v moci bola krv ale vraj to bude už asi Ms no je večer a stále neprisla ...Pokúšali sme sa o bábo ale test včera aj dnes negatívny 😞 mám už strach ...Neviem či brat a tibiotika
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@babika1923 myslela si asi, ze ms bola 28.06., ci nie? moze to byt oboje... antibiotika maju zväcsa celu paletu sprievodnych neziaducich ucinkov. pre pokoj duse zbehni k tvojmu gynekologovi, nech zoberie krv. neviem ake atb beries ale viem ze niektore sa v nutnych pripadoch mozu aj v tehu - ale ako som uz pisala, najlepsie ti poradi lekar.