Je to duch alebo sa zadarilo?
@ninka99865 tuto je lepšie vidno ale mešká mi tu 8den ale ja zase mávam nepravidelne takze neviem nechcem sa predčasne tešiť 🥹
Gratulujem 🍀🍀
zadarilo, držím palce
Ja vidím . Gratulujem
Ano zadarilo
8 dni ti mešká? to je dost slabulinke na take meskanie.. ja som mala o nieco silnejsie na 10 dpo. testuj sa aby si si vsimala.intenzitu ciarky. drzim.palce
@snazilka_bio_mamka áno 8 dni mešká viem preto sa ešte ani netešim radšej 😞
@snazilka_bio_mamka lenže píše ze ma nepravidelný cyklus, takže možno jej to vôbec nemeska ešte
@magic08 to je tiez pravda
@snazilka_bio_mamka viem že som mala počkať a skúsiť z ranného mocu ale nedalo mi to tak som skúsila tento teraz teraz a ten je určite negatívny 😞
a tento test je 10tkovy, alebo 25tkovy?
@magic08 10tkovi
mala si radsej pockat do rana. no uvidis, pockaj par dni a skur testnut zas, ked sa mrcha nedostavi
@1123slniecko tak ten je určite pozitívny gratulujem 🙂
No ak mám pravdu povedať ani tomu neverím 😳😳 je to také zvláštne že ešte ani menzes nemešká a už takéto koľajničky vidieť , ťažko sa tomu veru
@1123slniecko potom daj vedieť 🙂 ja mám ísť 6.4 ku gynekológovi tak som zvedavá ako to dopadne a dovtedy uz testovať nebudem 🙂
Ja idem tiež 6.4 k lekarovi takže dám vedieť čo som zistila ☺️ držím palce
@1123slniecko u mna to bola nakoniec cysta 😞
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Niečo sa tak črta ❤️