Dobrý podvečer,
Mám tri dni do menštruácie ( 2.10.ocakavana menštruácia)
Už dlhšiu dobu mám bolesti v podbrušku, prsia sa mi zväčšili,pobolievaju... myslím že je to rovnaké ako stále pred ms, aj keď niekedy si poviem že je to niečo iné...ale neviem či nieje to len v hlave...
No poobede som bola cikať, a keď som sa pozrela do záchoda či sa nespustila ms, videla som tam len také ako keby malinké semienko krvi. Zobrala som to na toaletak a bola to akási malinká veľmi hrudka? Krvi.
Mala ste niektora skúsenost ze to bolo uhniezdovanie a bolo to to implantacne? Alebo myslíte že je to začiatok menštruácie?
Od vtedy nič, ani náznak.
Snažíme sa niekoľko rokov.
Môže to byť jedno aj druhé ..počkaj tie tri dni a uvidíš. Držím palce
Ďakujem, to čakanie je najhoršie, dní sa vlečú. Aj keď si myslím že opäť príde sklamanie, malinkú nádej mám
@sense ďakujem
@simca115 ďakujem
Ahoj tiez mam dostat ms 2.10. a tiez sa snazime uz dlhsie - 2,5roka o druhe babo, mame dcerku. Mna uz tak pobolieva ako na ms a dnes rano bol test negativny. Tebe drzim palce, co popisujes podla mna moze byt aj jedno aj druhe, asi len cakat ozaj 🙂🍀🤞
@majkagu ďakujem, snáď sa nám obom zadarí, držím palce
@saskia222 áno práve som vyšla z toalety a spustila sa. Ani si neviete predstaviť to sklamanie.
Snažíme sa 6 rokov 😢 už nemám chuť ani žiť 😢
To mi je ľúto, nám dá podarilo po 4 , dotiahli sme to "až" do 8+3tt....
Je mi to velmi luto to zufalstvo je ozaj strasne pochopi len ten kto to zazil 😔 mrzi ma to, prajem vela sil, aj ked je to narocne chciet vobec ist dalej, viem ❤️ ak by si sa potrebovala “porozpravat” mozes mi napisat 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Bohužiaľ PMS a tehotenstvo majú skoro rovnaké príznaky. Radšej počkaj ešte pár dní a urob si test z ranného moču držím palce