Začínajú ma bolieť prsia. Som tehotná?

simbatko
16. aug 2021

Ahojte..6-8.8 som mala ovulku ..No ale nejak ma začínajú prsia bolieť..Tak zo zvedavosti... Som si spravila test...Dnes som mala dostať MS...aj brucho bolelo doobeda jak na MS ale nič..... zatiaľ . Možno skoro ešte na test...zo zvedavosti pekný večer 😉...

dijka123
16. aug 2021

@simbatko no mna tiez bolia prsia brucho ako prd ms ale krvacanie s vysadenia neprislo

simbatko
autor
16. aug 2021

@dijka123 s akého vysadenia?

x_mery_x
16. aug 2021

Mna od 2 augusta zacalo pichat, tiez mam uz citlive prsia, obcas svrbia bradavky, bolia ma krize a furt mam test negativny, tak neviem, lebo nikdy som sa takto necitila pred ms, ale mozno predsa, uvidime obe :D

dijka123
16. aug 2021

@simbatko Hak vaginalny kruzok

dijka123
16. aug 2021

@x_mery_x no mna tiez aj krize bolia biely vytok mam a palenie zahy a tlak v podbrusku

simbatko
autor
16. aug 2021

@dijka123 jajjj tak....dnes ráno som mala pocit úplne že dostanem ..dala som si aj vložku ..istota je guľomet....a nič

simbatko
autor
16. aug 2021

@x_mery_x a test si robila?

dijka123
16. aug 2021

@simbatko no ja tiez som myslela ze pobede dostanem tiez bolest ako pred ms a nic

x_mery_x
16. aug 2021

@simbatko ja som si tiez myslela, ze dnes dostanem, som utekala domov s malym z ihriska, ze krvacam a to je taky vodnaty biely vytok mam :D

x_mery_x
16. aug 2021

@simbatko test som.si robila v nedelu rano a negat

majkaki
16. aug 2021

@simbatko Ja som mala ovulku 11.10, testy negatívne aj po vymeskani a až 1.11 mi vyšiel pozitívny. Prsia ma však boleli ako nikdy 😂 takže som už len čakala za druhou čiarkou. Držím palce, ja už mám svoje mimčo doma. ❤

simbatko
autor
16. aug 2021

@x_mery_x no stebou to vyzerá zaujímavo.. Držím palce aby si bola tehuľka🙏😚

simbatko
autor
16. aug 2021

@x_mery_x pak pošli foto keď spravíš test🙏

simbatko
autor
16. aug 2021

@majkaki a to prečo až tak neskoro...?Si mala poposuvane či ako?

simbatko
autor
16. aug 2021

@dijka123 test?

x_mery_x
16. aug 2021

@simbatko dakujem, neviem co si mam mysliet, ale nejako uz neverim, ked tak dlho neukazuje, no ak nedostanem ms tak skusim o dva tyzdne :D

simbatko
autor
16. aug 2021

@x_mery_x tak skús behnut k dr ... držím ✊

majkaki
16. aug 2021

@simbatko ukázal sa mi aj skor "duch" ale až po 10-15 minútach tak som to nebrala ako výsledok testu

dijka123
16. aug 2021

@simbatko este som si nerobila vo stvrtok si urobim

natalia137
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dominikatomas
17. aug 2021

ale prsia bola aj pred mestruaciou takze nemusi to byt hned tehotenstvo

simbatko
autor
18. aug 2021

Ahojte dievčatá vidíte niečo?Mne sa na živo zdaa ozaj moc slabunka čiarka... Ďakujem 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre