Minulý mesiac som si vzala escapelle, menštruáciu prišla o deň skôr. Tento mesiac som mala chránený styk bez ejakulácie. Momentálne som 25 DC. Začali ma bolieť už aj krìže. Cyklus mám 30-31 dňový. Je možné že sa mi začína pms alebo to môže byť aj tehotenstvo?
@anonym00000 nechraneny styk bez ejakulácie a z čoho potom chceš byť tehotná?? 🙈
Ecapelle je tabletka plna hormonov to že si minuly mesiac dostala pomerne načas nič neznamena..to ťa môže ešte tak rozhádzať že až
@nika_val tak na tehotenstvo je veľmi malá šanca ale tak predsa tam len je. Tak snáď mi tá tabletka tebto cyklus nerozhádže
@anonym00000 pravdepodobne rozhadže..
Ja som v minulosti tiez užila túto tabletku a jeden mesiac som krvacala aj 2krat (po dvoch tyzdnoch) velmi velmi bolestivé a potom mesiac a pol neprišla ms vobec ..
Musela som ist na vyvolavačku.. potom som radsej nasadila antikoncepciu
@anonym00000 tazko povedat, kludne pms... U mna boli pociatky prveho tehu presne ako pms, pri druhom som necitila nic. Takze to, ze nieco citis, neznamena vobec nic. Kludne aj len rozhadzane hormony. Ked ti bude meskat ms, tak si sprav test a uvidis, ci to mas len rozhadzane, alebo si tehu.
@ailiba ďakujem, test som pre istotu robila včera a bol negatívny. Tak snáď príde ms
@anonym00000 podla mna pride, len mas rozhadzane hormony. Ale radsej si urobit test, ako sa zbytocne stresovat.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anonym00000 ano