Začiatok tehotenstva bez príznakov

26. apr 2022

Ahojte. Je reálne mat úplne bezpriznakové prvé týždne tehu? Ani prsia, ani chute, nič..
menstruacia mi vynechala, už 5 dní mešká. Avšak test si momentálne žiaľ robiť neviem, vzhľadom na to že aom hospitalizovaná kvôli zápalu obličiek.. tak uvažujem, či je reálne že som v tom ale bez príznakov?

lucia7933
26. apr 2022

áno aj ja som to tak mala, 5tt keby nespravim test ani neviem ze sa nieco deje...prve naznaky tehotensva (zvacsene pevne prsia) zacali az okolo 7tt a potom mierna nevolnost

beata_k
26. apr 2022

Kopec zien nema priznaky. Nie je to pravidlo.

autor
26. apr 2022

@lucia7933 a menstruacia tiež neprišla ?

lucia7933
26. apr 2022

nie, neprisla..ja som testovala este pred MS a bol test pozitivny tak mi bolo hned jasne aj to bolo tehotenstvo

taktotedanie
26. apr 2022

Preco to nepoviete osetrujucemu lekarovi? Ved ste predsa hospitalizovana..davaju vam tam rozne lieky.. tu by som to naozaj neriesila..

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
26. apr 2022

Normálne povedz, že je možne, že si tehotná, tak ti vezmú krv. Je to dôležité, aby vedeli kvôli liekom, ake ti podávajú

julka29
26. apr 2022

ja som mala uplne cele tehotenstvo bez priznakov 🙂

deti95060810
26. apr 2022

mala som tretie tehu... žiadny príznak... až gyn mi oznámila 15 tt...

mpg
26. apr 2022

Pri takej dg. zápal obličiek, hospitalizácia, päť dňové meškanie môže byť dôsledok liekov a stresu, ale keď sa bude dať tak treba urobiť test.

elizabet173
26. apr 2022

veľa žien vtedy ani netuší, že sú tehotné, ani ja som netušila, nevoľnosti začali až neskôr. Sú ženy, ktorým keby nerástlo bruško a mali by menzes, tak by neprišli na to, že sú tehotné až do pôrodu.

xena0
26. apr 2022

Kľudne môžu prísť príznaky neskôr alebo teda ani nemusia s tehotná byť môžeš

autor
27. apr 2022

@xena0 Tak termínovo by to bol 5tt

monka105
27. apr 2022

Určite povedz doktorovi, že ti mešká MS a môžeš byť tehotná, nech ti dá vyšetriť aj hcg. Ako ti tu napísali vyššie, pri takej diagnóze sa berú rôzne silné lieky a ak si tehotná, lekár by o tom mal vedieť. Zároveň ale z vlastnej skúsenosti, ja som minulý mesiac tiež brala silné lieky a antibiotiká a MS mi meškala týždeň, takže ti nemusí MS meškať len kvôli tehotenstvu.

xena0
27. apr 2022

Tak ja som v 5tt ešte nejak nepociťovala príznaky ale tak je to individuálne no

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre