Ahojte, som tu nova tak neviem ci podobna tema tu uz nahodou nebola. Ide o to, ze s manzelom sa snazime o babo (cca 4 mesiace). mam pravidelny menzes a HAK som vysadila asi pred 3/4 rokom. Po poslednom snazilkovani som vsak zacala spinit (bolo to po plodných dnoch) a menzes mam dostat az buduci tyz. voalal som na gyndu,a le maju dovolenku, sestricka je vsak moja kamoska tak som sa jej vyspovedala a povedala mi, ze pri "uhniezdeni" vajicka v maternici moze dojst v priebehu cyklu aj k spineniu, mate niektora takuto skusenost? Test si este robit nechcem zda sa mi to skoro, tak neviem, co myslite? dakujem
ahoj nellinka - kludne moze ist o uhniezdovanie, ako Ti povedala kamaratka sestricka...ja osobne som mala len jeden den minimikrospinenie 🙂..asi 6 dni pred planovanou mrchou - aj to len slabulinku kvapku - ani nie "cerstvu" krv, ale skor takej hnedej farby..ale je to individualne..a v tvojom pripade by to mohlo byt tiez ono...a mas pravdu, na test je dost skoro 😉...a skus sa pridat do temy SNAZILKY 15 - tam sa riesi vsetko okolo snazenia sa a pripadnych problemov - aj podobnych tvojmu 😉
ahoj nellinka, ja som pri otehotnení tiež mala hnedasté špinenie a si tak 2 dni ale spravila som si test a vyšiel že som tehotná potom som si spravila kontrolný z ranného močua to sa potvrdilo, doktorka mi tehot.potvrdila až po mesiaci, potom mi vystavila aj preukaz. držim ti palce a by ti to vyšlo 🙂
ja som tiez na zaciatku spinila, ale bolo to z ineho dovodu. totiz krcok maternice je v 1. trimestri viac prekrveny a citlivejsi. pri sexe treba byt opatrnejsi, lebo krvne vlasocnice lahko praskaju a sposobuje to slabe krvacanie.
Kocky a keby dosla mrcha asi je zbytocne robit testik 😒 ☹ ? aj ked viem, ze prve mesiace moze krvacanie pokracovat aj ked nejde o menzes...keby som totiz bola teraz tehulka tak je to nejakych 14 dni po oplodnení a neviem ci by to test ukazal. Moja sestra mala pravidelne krvacanie este v 3 mesiaci a vsetko bolo ok (dnes mam mala pol roka).
ella - ono to bolo prave po milovani a to sa mi nikdy predtym nestalo...
julova:presne bolo to taka hneda kvapka/kvapky, len dufam, ze to nbolo kvoli "divokejsiemu" sexiku 😅 😅 aj ked ako som uz povedala sa mi to este nestalo...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj nelinka, pri uhniezodvani naozaj moze dost ku spineniu, cize moze to byt ono. 😉
ja som po vysadeni HAK po piatich tyzdnoch krvacala 2 dni, a bola som tehu 😵
drzim prsetky nech vsetko vyjde 🙂