Zabudnutá antikoncepcia, antibiotiká a možné tehotenstvo

misicka112
15. okt 2012

takže mam taký problem ,beriem HAK už pol rok a asi tak pred týždnom a pol dvoma som tabletky brávala dosť zle ,zabudala som na ne a brala som ich v zlom čase a ešte som aj dostala antibiotika pretože som bola chorá ,dneska som mala dostať menzes ale neprišiel .. boli ma prsia ,ale nemám pocit že by menzes mal prísť ,včera a dneska som mala zvláštne pocity ,snad si to len namýšlam .. mala som viackrát sex s partnerom a skončilo to vo mne..máte nejaké skúsenosti ,že by som mohla otehotnieť v takejto situácií ?

evakva
15. okt 2012

@misicka112 Ak si nebrala poctivo kazgy den + tie antibiotika, tak tehotenstvo sa vylucit neda. Urob si test a budes vediet, na com si.

sissy27
15. okt 2012

@misicka112 ja neviem, to dnes gynekológ len tak strčí do ruky recept na tabletky a nič k tomu nevysvetlí? príbalové letáky už do krabičiek nedávajú? ak ti lekár nevysvetlil, tak v príbalovom letáku je to dosť dobre popísané, dokonca aj to, že treba brať čo najpresnejšie a súčasné užívanie antibiotík môže ovplyvniť účinnosť antikoncepcie, preto sa odporúča použiť doplnkovú antikoncepciu...

misicka112
autor
16. okt 2012

počula som toho vela ale vela krát bola pravda iná ,spýtam sa radšej skúsených žien 🙂 dneska som bola u dr a som tehotná 🙂 som strašne šťastná ,šťastím priam bez seba ,deti sme neplánovali ale toto bola veli krásna správa a sme obaja šťastný 🙂))

mojedieta
16. okt 2012

@misicka112 gratulujem a teším sa s tebou, veľa zdravíčka 🙂

sendy182
16. okt 2012

@misicka112 ty si ale beťárka............možno aj povedomá.......... 🙂

misicka112
autor
16. okt 2012

dakujem velmi pekne ,táto moja "chyba" že som zabudla brať tabletky bola nakoniec najlepšia vec ,neviem sa dočkať kedy m už bude rásť brucho a všetko 🙂) velmi sa teším a dakujem vam 🙂

nikus14
31. okt 2012

ahojte chcela by som sa opytat ci je moznost otehotnenia pokial som brala antikoncepciu lenze hned v prvy den brania antikoncepcie myslim po 7 dnovej pauze mi bolo predpisane antibiotika na hnisavu anginu 10 dnova liecba...a este moja sikovnost asi v strede brania antikoncepcie som zobrala jednu tabletku z omeskanim asi cca 10hodin.

koniarova
31. okt 2012

@nikus14 Možnosť je vždy,ale nemyslím si, že by sa ti pritrafilo. Čo bolo v príbalovom letáku na atb.?Tam sa to väčšinou píše, že znižujú účinok antikoncepcie. A tiež sa píše, že omeškanie do 12 h by nemalo nič spôsobiť. 😉 Tak už len čakať a dúfať, že to dopadne podľa tvojich predstáv. 😉 😉 😉 Kedy máš dostať?

nikus14
31. okt 2012

@koniarova 9 novembra by som mala dostat tak uvidime co bude 🙂 potom ked som dobrala antibiotika tak som si precitala pribalovy letak a tam pisalo ze znizuje ucinost antikoncepcie...a pocula som uz take ze lieky co obsahuju penicilin znizuje ucinost antikoncepcie a uz som z toho magor a trpnem co bude...

koniarova
31. okt 2012

@nikus14 Už ozaj len čakať. Držím palce a daj info. 😉 😉 😉

nikus14
8. nov 2012

@koniarova takze napokon tehotna nie som dnes som dostala menstruaciu 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre