takže mam taký problem ,beriem HAK už pol rok a asi tak pred týždnom a pol dvoma som tabletky brávala dosť zle ,zabudala som na ne a brala som ich v zlom čase a ešte som aj dostala antibiotika pretože som bola chorá ,dneska som mala dostať menzes ale neprišiel .. boli ma prsia ,ale nemám pocit že by menzes mal prísť ,včera a dneska som mala zvláštne pocity ,snad si to len namýšlam .. mala som viackrát sex s partnerom a skončilo to vo mne..máte nejaké skúsenosti ,že by som mohla otehotnieť v takejto situácií ?
@misicka112 ja neviem, to dnes gynekológ len tak strčí do ruky recept na tabletky a nič k tomu nevysvetlí? príbalové letáky už do krabičiek nedávajú? ak ti lekár nevysvetlil, tak v príbalovom letáku je to dosť dobre popísané, dokonca aj to, že treba brať čo najpresnejšie a súčasné užívanie antibiotík môže ovplyvniť účinnosť antikoncepcie, preto sa odporúča použiť doplnkovú antikoncepciu...
počula som toho vela ale vela krát bola pravda iná ,spýtam sa radšej skúsených žien 🙂 dneska som bola u dr a som tehotná 🙂 som strašne šťastná ,šťastím priam bez seba ,deti sme neplánovali ale toto bola veli krásna správa a sme obaja šťastný 🙂))
@misicka112 gratulujem a teším sa s tebou, veľa zdravíčka 🙂
@misicka112 ty si ale beťárka............možno aj povedomá.......... 🙂
dakujem velmi pekne ,táto moja "chyba" že som zabudla brať tabletky bola nakoniec najlepšia vec ,neviem sa dočkať kedy m už bude rásť brucho a všetko 🙂) velmi sa teším a dakujem vam 🙂
ahojte chcela by som sa opytat ci je moznost otehotnenia pokial som brala antikoncepciu lenze hned v prvy den brania antikoncepcie myslim po 7 dnovej pauze mi bolo predpisane antibiotika na hnisavu anginu 10 dnova liecba...a este moja sikovnost asi v strede brania antikoncepcie som zobrala jednu tabletku z omeskanim asi cca 10hodin.
@nikus14 Možnosť je vždy,ale nemyslím si, že by sa ti pritrafilo. Čo bolo v príbalovom letáku na atb.?Tam sa to väčšinou píše, že znižujú účinok antikoncepcie. A tiež sa píše, že omeškanie do 12 h by nemalo nič spôsobiť. 😉 Tak už len čakať a dúfať, že to dopadne podľa tvojich predstáv. 😉 😉 😉 Kedy máš dostať?
@koniarova 9 novembra by som mala dostat tak uvidime co bude 🙂 potom ked som dobrala antibiotika tak som si precitala pribalovy letak a tam pisalo ze znizuje ucinost antikoncepcie...a pocula som uz take ze lieky co obsahuju penicilin znizuje ucinost antikoncepcie a uz som z toho magor a trpnem co bude...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@misicka112 Ak si nebrala poctivo kazgy den + tie antibiotika, tak tehotenstvo sa vylucit neda. Urob si test a budes vediet, na com si.