ahojte mamičky🙂
chcem sa spýtať,začali sme sa snažiť o bábätko ,,,,a strašne som nedočkavá🙂..za aký dlhý čas ,ked ste boli tehotné ,ste začali cítíť niaku zmenu vo vašom tete???
Ďakujem 🙂
@erikocka123 test si sprav az ked ti bude meskat MS, teraz je este skoro
to je tá nedočkavosť 🙂 🙂
@erikocka123 no tá nedočkavosť sa mi nikdy nevyplatila.U nás platilo ked som najmenej,teda vôbec nečakala tak vtedy to vyšlo.
je to náš prvý mesiac čo sa snažíme tak asi preto to tak prežívam ,lebo rok a pol som na to čakala kým sa začneme snažiť 🙂))
@erikocka123 tak to je určite preto 🙂 ,ale nič nieje vylúčenémožno to vyšlo hned prvvý mesiac .Aked nemáš žiadne zdravotné problémy tak je to aj vysoko pravdepodobné.
@erikocka123 ahoj ja som zbadala zmeny ked mi mal prist menzes a potom ked mi to dalej meskalo mala som krce v bruchu ale aj tak som si myslela ze to nic neni a ze niesom 🙂 dalej asi ako prve som zbadala ze ma z nejakych pachov napina a strasne nafuknute brucho ja som si robila test asi 9 den co mi to meskalo a bac dve ciarky 😅 tak len nejako vydrz kym ti to bude aspon 5 dni meskat a skus si spravit test drzim palce 😉
Test si naozaj urob neskôr, teraz to nemá ešte význam. Ak by aj bol test potom negatívny, smutná nemusíš byť. Je to len začiatok. Možno sa mi to bude písať ľahko, iné je, keď to žena prežíva ak sa snaží o bábätko. Nebuď tak na to upriamená, lebo aj psychika robí strašne veľa. Keď to človek chce veľmi, veľmi, just to nejde. Držím palčeky, aby si v najbližšej dobe už bola v očakávaní.
@erikocka123
@erikocka123 Zabudla som ti odpovedať na tvoju otázku. Pri prvom tehu som dostala tehotenskú mykózu a v druhom tehu ešte pred tým ako som mala dostať, ma neskutočne boleli nohy, mala som pocit prechladnutia, bola mi zima, mala som zvýšenú T a boleli ma psia.
@erikocka123 ja som to začala tušit týžden po snažení,ked som robila studené misy a dala som si kúsok z enciánu,ešte to nebolo ani v žalúdku a v momente mi prišlo blbo....na vracanie....potom dlhšie nič a zas o taký týžden nafúknutá,prsia bolia,zle spávam,stále sa prehadzujem,začína mi byt zle ,ked viac ako 3 hodiny nič nezjem,,,,,,,v aute mi zostane blbo,ked nekukám von....🙂
ale pravda je- vyhod to z hlavy...teškaj sa len tak vo vnútri a ver,aale snaž sa na to nesústredit...a uvidíš,že ani nebudeš vediet akoo🙂🙂🙂
ahojte baby kedy vam test ukazal ze ste tehotna .moze byt vysledok negativny v ten ms a aj tak mate pocit ze by to mohlo byt inak
@erikocka123 mne vyšiel negatívny tehu test ešte na 14. deň od predpokladanej ovu. Vytúžené čiarky sa objavili až na 18. deň. A k tým zmenám v tele - prestali mi chutiť jogurty, ktoré som jedávala na kilá a začalo mi byť zle zo zubnej pasty 😒
dakujem za rady🙂
mne vysiel pozitivny test 4 dni pred menzesom a uz vtedy som mala strasnu plet , co nemavam.
Mne bolo zle zo zubnej pasty, smrdel mi antiperspirant, napinalo ma z cigaretoveho dymu, prestala mi uplne chutit zelenina, a moja milovana vona vanilka mi tiez odpadla od chuti...posledne tri veci mi ostali aj po porode.
Aké príznaky sa objavujú ešte pred vynechaním menses? A ako sa to dá rozoznať od PMS? (Ja o nejaké dva dni budem vedieť, či mi vynechal menses, ale divne sa cítim už aspoň týždeň. Môže to byť PMS ale nechcem si nič nahovárať).
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
dneska je asi 9 den od ovulácie ,včera som nevydržala a urobila som si test ale bol negatívny,,asi to bolo dost skoro ,teda dúfam.......