Ahojte, som 10-11 dní DPO, 2 d pred MS, 9 DPO duch na teste women secret, 10 DPO duch, 11 DPO spravené 4 druhý papierikovych testov (dr.max, pepino, top test ..) všetky 10tkové a ledva bolo vidno čiarku, tak si hovorím že asi biochemicke, ale mala som ešte jeden women secret a zase spravil viditeľného ducha, máte skúsenosti že to tieto testy robia ? Prikladám fotku
presne tak, toto nie je duch ani náhodou, ale krásna čiarka.. 🙂 toto je jeden z najlepších testov, píšem za seba aj za kamošku, obe sme testovali týmto a obe tehotné..
No tak toto ani nahodou nie je duch 😁👍 gratulujem ❤️❤️ ja testujem iba tymito testami a teda vobec neduchuju. Bud nieco ukazu a si tehotna alebo neukazu vobec nic. A na obrazku je seriozna ciarka, to uz ozaj nie je duch 🙂 👍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vahcaac women secret ma viac farbiva ako tie vymenivane testy a toto už je viditeľná čiarka nie duch. Gratulujem.