Woman secret

polovnicka92
27. apr 2018

Robili ste baby niektora v blizkej dobe tento test???

vodavodickova
27. apr 2018

ja pred 2 rokmi a vysiel spolahlivo🙂

polovnicka92
autor
27. apr 2018

@vodavodickova dakujem 🙂

ivkapal
27. apr 2018

ja vo februári 🙂 teraz som v 13tt 🙂

polovnicka92
autor
27. apr 2018

Lebo mi robi ciarocky ani nie do minutky ale nejde ich odfotit neviem ci tomu verit a dakujem 🙂

nelka12323
19. máj 2020

@polovnicka92 ahoj vidím že je to staré ale chcela by som sa na niečo spýtať k tomuto testu tak ak sem ešte chodíš bola by som rada 🤗

polovnicka92
autor
20. máj 2020

@nelka12323 ahojky, kludne mozes 🙂

nelka12323
21. máj 2020

@polovnicka92 nerobil ti tento testik kanáliky? A ak ti urobil druhu čiarku môžem poprosiť fotku? Ja som si ho nedávno robila tiež a neviem posúdiť kanálik od druhej |

nelka12323
21. máj 2020

Prvá á fotka je ten istý len je rozobratý 🤗

polovnicka92
autor
22. máj 2020

@nelka12323 fuu ja tie fotky uz nemam :/ ale robil podobne ciarky a nebolo to tehu rozhodne vyskusaj aj iny test alebo o 2 dni dalsi rovnaky ci bude silniet ciarka. Ani neviem ktory test falsonych duchov nerobi snad uz mam s kazdym skusenost ze robia zavisi od danej sarze poslem Ti skupinu kde baby pisu najnovsie skusenosti pretoze aj mamatest bola edicia ktord velmi duchovali pritom to boli testy kt. Najviac chvalili donedavna.. aj pepino neduchoval a nedavno boli tiez co falosne robili 2. Ciarku.. ale najlepsie je testovat tym istym testom par dni a ak sa ciarka zintenzivnuje je to tehu. Woman seceet maju dost farbiva ak tento test bola skutocna ciarka pred par dnami urob dalsi uz budu kolajnice 🍀 drzim palce

mamina87
24. mar 2021

Pekný dník ....brala som duphaston na úpravu menštruácie a teraz už tri dni spinim ....a práve som si spravila ten test čo je na obrázku ....idem skúsiť aj iný ...neviem tomu uveriť

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre