Robili ste baby niektora v blizkej dobe tento test???
@vodavodickova dakujem 🙂
ja vo februári 🙂 teraz som v 13tt 🙂
Lebo mi robi ciarocky ani nie do minutky ale nejde ich odfotit neviem ci tomu verit a dakujem 🙂
@polovnicka92 ahoj vidím že je to staré ale chcela by som sa na niečo spýtať k tomuto testu tak ak sem ešte chodíš bola by som rada 🤗
@nelka12323 ahojky, kludne mozes 🙂
@polovnicka92 nerobil ti tento testik kanáliky? A ak ti urobil druhu čiarku môžem poprosiť fotku? Ja som si ho nedávno robila tiež a neviem posúdiť kanálik od druhej |
@nelka12323 fuu ja tie fotky uz nemam :/ ale robil podobne ciarky a nebolo to tehu rozhodne vyskusaj aj iny test alebo o 2 dni dalsi rovnaky ci bude silniet ciarka. Ani neviem ktory test falsonych duchov nerobi snad uz mam s kazdym skusenost ze robia zavisi od danej sarze poslem Ti skupinu kde baby pisu najnovsie skusenosti pretoze aj mamatest bola edicia ktord velmi duchovali pritom to boli testy kt. Najviac chvalili donedavna.. aj pepino neduchoval a nedavno boli tiez co falosne robili 2. Ciarku.. ale najlepsie je testovat tym istym testom par dni a ak sa ciarka zintenzivnuje je to tehu. Woman seceet maju dost farbiva ak tento test bola skutocna ciarka pred par dnami urob dalsi uz budu kolajnice 🍀 drzim palce
Tu si popozeraj prispevky 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/duch-na-teste/?page=3242#post-82925310
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja pred 2 rokmi a vysiel spolahlivo🙂