Vzdialenosť čiarok na teste

15. júl 2024

Chcem sa opýtať, či máte niektorá skúsenosť s podobným výsledkom testu? Spravila som si test pozerám ok negatívny…pozriem lepšie a v rohu čiarka. Tak som ho rozobrala a je tam viditeľná druha čiarka. Mali ste niektorá skúsenosť s podobným testom a bolo to reálne pozitívne? Značka testu baby top test.
Ďakujem za odpoved.

anjelicek26
15. júl 2024

No rozobraty vyzera veru pozitivny. Tu nepomoze nic ineho, len rano spravit dalsi.

egonsk
15. júl 2024

za ten plat sikmaca snad nechces este aby ho aj spravne poskladali? ;)

autor
15. júl 2024

@egonsk no bolo by super keby viem na čom som ale aspoň som sa zasmiala vďaka 😂

autor
15. júl 2024

@anjelicek26 je mi to jasne 😊

spanielka44
16. júl 2024

Ja robím len tie a vždy mi vyšli pekne 🙂

autor
16. júl 2024

@spanielka44 skvele gratulujem vam ale ja som sa pýtala či ma niekto podobnú skúsenosť s výsledkom aký vyšiel mne nie či používate rovnaký test…

bambulka711
16. júl 2024

A nie je tá čiarka v mieste, kde je taký spoj? Tam to zvykne bývať ružové. Asi ti neostáva nič, len skúsiť iný 🤷

zuza265
17. júl 2024

@autorka podla mna to skusenost je - v zmysle, ze nevychadzali ako tebe ale tie ciarky tam boli pekne. Tiez mam rada tieto testy a nikdy som nemala posunuti ciarku ako ty. Co neznamena, ze mas nejaky kus kde to tak je…

anika02
20. júl 2024

Ja som dnes robila takú test a najprv biely...vyplakala som sa, išla test vyhodiť a pozerám a takto

spanielka44
20. júl 2024

@anika02 je pozitivny, tento test ukazuje sz neskor výsledok 😉 ja som si ho tiez spravila rano nič na ňom nebolo, išla som do prace a keď som prišla bola tam slabá čiarka takze gratulujem

anika02
20. júl 2024

@spanielka44 ďakujem ale budem sa.tesit až keď bude výsledok krvi....je to náš posledný pokus...🍀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre