Chcem sa opýtať, či máte niektorá skúsenosť s podobným výsledkom testu? Spravila som si test pozerám ok negatívny…pozriem lepšie a v rohu čiarka. Tak som ho rozobrala a je tam viditeľná druha čiarka. Mali ste niektorá skúsenosť s podobným testom a bolo to reálne pozitívne? Značka testu baby top test.
Ďakujem za odpoved.
za ten plat sikmaca snad nechces este aby ho aj spravne poskladali? ;)
@egonsk no bolo by super keby viem na čom som ale aspoň som sa zasmiala vďaka 😂
@anjelicek26 je mi to jasne 😊
@spanielka44 skvele gratulujem vam ale ja som sa pýtala či ma niekto podobnú skúsenosť s výsledkom aký vyšiel mne nie či používate rovnaký test…
A nie je tá čiarka v mieste, kde je taký spoj? Tam to zvykne bývať ružové. Asi ti neostáva nič, len skúsiť iný 🤷
@anika02 je pozitivny, tento test ukazuje sz neskor výsledok 😉 ja som si ho tiez spravila rano nič na ňom nebolo, išla som do prace a keď som prišla bola tam slabá čiarka takze gratulujem
@spanielka44 ďakujem ale budem sa.tesit až keď bude výsledok krvi....je to náš posledný pokus...🍀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No rozobraty vyzera veru pozitivny. Tu nepomoze nic ineho, len rano spravit dalsi.