Vzdialenosť čiarok na tehotenskom teste

jarka1983
8. aug 2012

Ahojte zienky,chcem sa spytat ci mozem byt tehotna ak je druha ciarka slabsia a ako daleko su od seba vzdialene?Dakujem Vam. 🙂

katusinka
8. aug 2012

ja som tiez mala najprv jednu ciarku slabsiu ako tu druhu a potom ked som si zas spravila bola silnejsia a a vzdialenost to podla mna stym vobec nesuvisi skus si este raz urobit test a uvidis 🙂 ale podla mna to nic nemeni na veci ked su tam dve ciarky

jarka1983
autor
8. aug 2012

Dakujem,len neviem tu vzdialenost,ci trosku dalej alebo hned vedla ma byt

jarka1983
autor
8. aug 2012

@katusinka Dakujem,len neviem tu vzdialenost,ci trosku dalej alebo hned vedla ma byt

sarinka123
8. aug 2012

S velikanskou pravdepodobnostou si tehotna. Vzialenost medzi ciarkami nerozhoduje. Ja mam test, co ukazuje krizik. Zo zaciatku je jedna ciarka slabsia a ked test zopakujes o par dni, tak bude silnejsia. Moc v tehotnosti obsahuje HCG, na zaklade toho sa urcuje tehotnost. Slabsia je preto, lebo hladina HCG je este nizka, t.j. Si na zaciatku tehotenstva. S pribudajucimi dnami, hladina HCG bude stupat, a aj ciarka bude silnejsia. Gratulujem.

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viktorka555
9. aug 2012

podľa mna je na väčšine testov vzdialenosť od seba, ked sú dve čiarky asi 4 mm

katusinka
9. aug 2012

@jarka1983 ako to tu uz bolo pisane nezalezi od toho ako ssu ciarky daleko os deba ale podsatnejsie je ci tam mas dve ciarky alebo a ty si ich tam mala cize si tehotna na 100%

nika1368
11. aug 2012

baby neviete nahodou ze preco je to ze som si robila aj viacero testou a to uz 3 tyzdne a stale tam je len slaba ciarka , no menzes som dostala a ciarka je o jeden otien uz silnejsia ale este stale slaba

viktorka555
11. aug 2012

@nika1368 tak to treba ísť k lekárovi, v prípade, že si tehotná a chceš byť tehotná, ti môže liekmi udržať tehotenstvo

nataliska1991
27. feb 2014

Ahojte dievcata. Precitala som si uz milion clankov ale predsa mi to neda sa vas nespytat ci ste zazili nieco podobne ..Menstruaciu mi naposledy zacala 18.februara bola normalna 5 dnova .uz pocas nej ma ale akosi zacali svrbiet bradavky a to ma nikdy prsia neboleli/nesvrbeli.pretrvava to doteraz kazdy den zacitim svrbenie bradaviek aj celkovo na hrudy taky tlak .S priatelom sa snazime o babo uz 5 mes. Doteraz nebol naznak ale toto sa mi nejak nepozdava,priatel tvrdi ze som ina,ze sme urcite v tom ale neverim.test som si robila pred tyzdnom ciarku som mala jednu ta druha bola daleko pri oznaceni max . Co vy na toje to daleko? dakujem za odpovede 🙂)

karmela
27. feb 2014

@nataliska1991 velmi rozmazana fotka nic nevidieť.Nemas lepšiu?A ked si ho robila pred týždňom skús další uz by mala byt ciarka silnejšia ak si tehulka 🙂 držím palce

nataliska1991
27. feb 2014

@karmela dakujem za odpoved 🙂 nejde to odfotit :( zajtra rano testnem a uvidim..uz by som si to nepripustala ale to svrbenie ma nejak stale znepokojuje v dufani ..

barbori1234
22. apr 2021

Dobrý deň prajem tak tu je môj dnešný testom z ranného moču je tam druhá čiarka ale je to dosť ďaleko od prvej ...tam som aj označila že kde presne je...ešte som sa stým nestretla.. prosím poraďte čo si o Tom mysliet

1nata1
15. nov 2021

@barbori1234 môžem sa spýtať? Boli ste tehotná ? Aj mne dnes takýto test vyšiel… ďakujem

mima1991
18. mar 2022

@1nata1 aj mne dnes taky vysiel, boli ste tehotna? 🙂

1nata1
18. mar 2022

@mima1991 vyšli mi 2krát takéto čudné čiarky, potom som počkala 1 mesiac a už som dostala…. takže som nebola tehotná, nevadí, aj tak so mnou priateľ po 10 rokoch rozišiel…. Asi to tak všetko malo byť…. držím Vám palce 🤗

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre