Ahojte baby, vyzerá takto kanalik ? Neviem ako to rozlíšim
Podla mna tiez duch
A keď sa to objavilo až po limite tak sa na tom niečo mení? Lebo som ho išla vyhodiť a až potom som si to všimla
A kedy máš mať ms? Ja som mala takú čiarku po limite a bola som tehotná. Môžeš a nemusíš byť, skús zajtra/pozajtra.
@thereisabear mala som dostať tento pondelok takže mešká mi už 6 dní. Zvyčajne dostávam hneď ráno menzes alebo ešte v noci
Negativny test a po limite...ked ti uz meska 6 dni, tak by boli kolajnice ako do BA
Po toľkom meškaní považuje tento test za negativny
A viete určite, kedy ste mali ovulaciu? Možno bola neskor ako 14. DC, preto ešte MS reálne toľko nemeska. Test vyzerá na ducha, skúste obden testovat.
mne sa tiez tak po limite ukazala takato cierka a nebola som tehotna
Ahoj, mne meska 6 dni tak isto a mam čiste koľajnice už
@kikavadi ovulácia bola 17dc. Usudzujem podla výtoku ako vaječné bielko v ten deň
No v každom prípade asi to skutočne nič nebude. Nevadí ale tým pádom už by mohli krámy prísť nech sa môžeme začať snažiť znova 😀
Ak je to max, tak v poslednom case po limite takto vybehne stale. Najmä, ak sa robi z koncentrovaneho moču
@sparkling áno je to dr. Max. A z akého moču sa to teda má robiť? Toto je z poobedného robené. Popravde možno to tam vybehlo aj skôr ale ja som sa ponáhľala tak som to len šupla do tašky a až dnes som to išla vyhodiť..
No samozrejme z koncentrovaneho mocu ale ciarky pozeraj len v limite. Kedysi ked bol raz negativny tak ostal negativny. Teraz vybiehaju takto duchovia po limite. Ale 6 dni meskajuca ms, ak bola ovulka na 14 dc, to uz by mal ukazat normalnu ciarku, zase budme realisti
@sparkling však toto. Ešte počkám do pondelka a ak mi neprídu tak asi zavolám doktorke že čo ďalej
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podľa ma čiarka. Kanálik je sivý, ciarka viac rúžova. Ja som si za život spravila dosť veľa testov a kanalik som videla raz aj to po chvíli zmizol 🤷♀️