Vyzerá takto kanálik?

29. okt 2022

Ahojte baby, vyzerá takto kanalik ? Neviem ako to rozlíšim

thereisabear
29. okt 2022

Podľa ma čiarka. Kanálik je sivý, ciarka viac rúžova. Ja som si za život spravila dosť veľa testov a kanalik som videla raz aj to po chvíli zmizol 🤷‍♀️

hederamonstera
29. okt 2022

Podla mna tiez duch

autor
29. okt 2022

A keď sa to objavilo až po limite tak sa na tom niečo mení? Lebo som ho išla vyhodiť a až potom som si to všimla

thereisabear
29. okt 2022

A kedy máš mať ms? Ja som mala takú čiarku po limite a bola som tehotná. Môžeš a nemusíš byť, skús zajtra/pozajtra.

autor
29. okt 2022

@thereisabear mala som dostať tento pondelok takže mešká mi už 6 dní. Zvyčajne dostávam hneď ráno menzes alebo ešte v noci

rachel36a
29. okt 2022

Negativny test a po limite...ked ti uz meska 6 dni, tak by boli kolajnice ako do BA

majki_ki
29. okt 2022

Po toľkom meškaní považuje tento test za negativny

kikavadi
29. okt 2022

A viete určite, kedy ste mali ovulaciu? Možno bola neskor ako 14. DC, preto ešte MS reálne toľko nemeska. Test vyzerá na ducha, skúste obden testovat.

calmmeadow
29. okt 2022

mne sa tiez tak po limite ukazala takato cierka a nebola som tehotna

295anicka
29. okt 2022

Ahoj, mne meska 6 dni tak isto a mam čiste koľajnice už

autor
29. okt 2022

@kikavadi ovulácia bola 17dc. Usudzujem podla výtoku ako vaječné bielko v ten deň

autor
29. okt 2022

No v každom prípade asi to skutočne nič nebude. Nevadí ale tým pádom už by mohli krámy prísť nech sa môžeme začať snažiť znova 😀

sparkling
29. okt 2022

Ak je to max, tak v poslednom case po limite takto vybehne stale. Najmä, ak sa robi z koncentrovaneho moču

autor
29. okt 2022

@sparkling áno je to dr. Max. A z akého moču sa to teda má robiť? Toto je z poobedného robené. Popravde možno to tam vybehlo aj skôr ale ja som sa ponáhľala tak som to len šupla do tašky a až dnes som to išla vyhodiť..

sparkling
29. okt 2022

No samozrejme z koncentrovaneho mocu ale ciarky pozeraj len v limite. Kedysi ked bol raz negativny tak ostal negativny. Teraz vybiehaju takto duchovia po limite. Ale 6 dni meskajuca ms, ak bola ovulka na 14 dc, to uz by mal ukazat normalnu ciarku, zase budme realisti

autor
29. okt 2022

@sparkling však toto. Ešte počkám do pondelka a ak mi neprídu tak asi zavolám doktorke že čo ďalej

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre