Ahojte. sleduje., ci mu test zosilnie kedze mam zle skusenosti. robim si dr.max aj rapiclear. podla vas je to ok? velmi pomaly mi silnie. dalsia otazka, doteraz ma boleli prsia extremne a dnes rano som sa zobudila a nic. su citlive ked ich stlacim ale ta bolest zmizla aj celkovo vcera mi bolo rano na zvracanie a dnes nic.je to normalne?
@gabriela2952 a znamena niečo, ze ma prestali bolieť prsia?lebo citam prispevky ze je to ok, ale uz som skeptická
Jasne ,to je normálne. Ale chápem ta , tiež som trochu stresovala keď príznaky odzneli.
Testy sa majú robiť každý druhý deň a tak porovnávať.
Bolesť pŕs môže ale nemusí byť, môže vymiznúť, ale nemusí, to absolútne nič nevypovedá.
Môže to niečo znamenať a nemusí. Ale nechápem, načo si si robila 4 testy za deň
@martul ano, viem viem, len ja som taká povaha no.. k lekarke sa dostanem az koncom januara
@domka222 ani ja, proste ja som taká 🙂 stresmenka
Všetko je ok, neboj. Ja pri prvých dvoch deťoch som ani nevedela, že mám prsia, pri treťom som mala dve casovane bomby, to boli neskutočné bolesti, ešte aj oblečenie ma bolelo.
@martul no ja som bola takto doteraz a odrazu nič.. aj bolesti v podbrušku zmizli a aj ranná nevoľnosť
Ano vypada to dobre. A bolest prs som mala sice, ale necitila som to 24/7 zase sa to vzdy objavilo
Sprav si digitálny
Teš sa, ber to tak, že máš zatiaľ tehotenstvo bez problémov.
@patriciavojto1 digitalny som uz robila ten je pozitivny
Tak potom klidek . A k dr máš čas ísť . Najmenej 3tyzdne
@patriciavojto1 ok, dakujem.. skusim sa hodit do kľudu, ne pravda ze ak toto budem stvárat dalsich 9 mesiacov tak skoncim na psychiatrii asi 🤡
Uprimne nechapem to nutkanie robit x testov. Pri kazdom dietati som si robila 1 test a hotovo. Bud to tam je bud nie.
@majkakvet tak sto ludi sto chuti, ja tiez nechapem rôznym počinom ludí ale akceptujem.. hlavne ak sa rieši uplne iné ako prečo niekto robí takto a onak.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Jasne vidieť ako silnie, gratulujem🙂