Ahojte
Môžte mi niektorá povedať aký je výtok v rannom štádiu tehotenstva? Teda musí byť? Lebo ja som vždy pred MS mala hustý a teraz som 13dpo a 1 deň pred MS a výtok nikde.
@4stanka4 ja mam biely a riedky ale nie na nohavičkách iba pri krčku
@erikapiloxing Ved sa tolko nesleduj, naco je to dobre?
@dskjhfdlkdjhl máš pravdu kašlem nato, čo bude to bude
@erikapiloxing ja som nemala vôbec žiadny od začiatku a nemám ani doteraz. Som v 21tt
@ckatka ja mam 1 deň pred MS test bol ešte negatívny 13 dní po ovulácii, ale moje kríze, podbrusko a chrbát ma bolia už týždeň, dnes navreli žilky na prsiach a bolia ale to môže byť aj pms, len ten výtok je umna zvláštny nakoľko som ten hustý vôbec nemala a pred MS bol vždy
@erikapiloxing ja som si robila test deň po očakávanej ms a bol pozitívny. Skus zajtra. Uvidíš. Inak som necítila vôbec nič iné ako obyčajne. Akurát miesto obvykleho tepla mi bolo zima. A odmietla.som čokoládu co sa.mi v živote nestalo 😂😂😂
@ckatka no ja vypila mlieko co neznášam, preto to je cudne
@erikapiloxing naco zistujes, aky mas hlien na krcku? 😳
@erikapiloxing ja som si myslela že mi príde MS lebo asi 4 dni pred očakávanou MS som mala ružový výtok tak som si myslela že sa rozbieha a príde skôr. Biely výtok bol asi okolo 6-7 týždňa a fakt som nestíhala meniť intímky.
Netreba sa sledovať ako píšeš ja som sa tiež na to vybodla ešte sme boli na vianočnom punči aj sme čosi popili a hľa zajtra mám termín pôrodu. Snažili sme sa vyše roka 😉
@4stanka4 gratulujem my len 2 mesiac
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@erikapiloxing ja som mala pomerne riedky a biely a bolo ho stále strašne veľa