Výtok v deň očakávanej menštruácie a negatívny test

5. nov 2020

Ahojte. Dnes by som mala dostať MS. Snažíme sa o bábatko, ale tento mesiac sme nemohli byť spolu tak často... 1x pred ovulaciou, 1x počas a 1x po. Nedávam tomu veľku šancu.. snazila som nesledovať sa ako jastrab. Nemam ziadne priznaky PMS, bolesti prs... proste nič. Vcera cez den ma začalo pichať v maternici na lavej strane, velmi jemnučko ale citelne. Vecer ked som si lahla spať, už som pocitila tie menstruacne stavy, vtedy mi tak vyschne v krku nastupi taky ten divny pocit, ved asi viete..Vacsinou do par hodin dostanem MS a tie stavy prejdu a prídu obrovske krče. Ráno som sa zobudila s malou dušičkou a zatial som nezačala krvacat. Dnes mam podla kalendara dostat menstruaciu. Mám strasne slabučke krče takme necitelné, skor pretrvava ten divny pocit, sucho v krku, nepohodlie. Ked sa postavím v práci zo stoličky, stále si poviem "no a uz je to tu". No napriek tomu, vždy ked idem skontrolovať, žiadna krv, len výtok. Klzký, priesvitny výtok, celkom dosť. Test z rána jasne negatívny. Prosím, mali ste niektorá taketo priznaky a boli ste napriek tomu tehotna?

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. nov 2020

@veronika4495 od vcera vecera mam pocit ze uz uz mi pridu, ze sa to rozbehne ale zatial nič.. modlim sa aby to tak aj ostalo uz som z tohto celeho unavena.. kazdy mesiac nadej a potom pád na hubu

cookie29
5. nov 2020

a skusate uz kolko? normalny zdravy par otehotnie v priemere pri pravidelnom styku do 12-18 mesiacov

autor
5. nov 2020

@cookie29 od marca..

autor
5. nov 2020

len to asi zle znášam psychicky ze sa nedarí 🙂

cookie29
5. nov 2020

to je ledva pol roka. ten stres moc nepomaha. Ak otehotnies az o rok, este stale budete v norme. Teda pokial nemate vyssi vek. Ja viem, ze clovek ma pocit, ze vysadi ochranu a je tehotny, ale tak to nefunguje. Aj ked mas pocit, ze vsetci okolo su tehu a ze kazdy vyklada, ze na prvy sup a bolo... proste si povedz, ze mas este do septembra 2021 cas a nejdes si s tym lamat hlavu ale uzivat si zivota

autor
5. nov 2020

@cookie29 no.. nehovorim ze som stara ale ani najmladšia.. ja 32 priatel 34. Kamaratka kt. mala 37 ked otehotnela na 2 šupy... dalšia na 1. šup, tretia na 3 šup a proste ja len čakam a stale si hovorim, že terza to muselo vyjsť a stale nič. Už som z toho otrávena a rozymslam ze si dame pauzu so snazenim na mesiac dva lebo som už do toho zažraná.

cookie29
5. nov 2020

no dobre, mate svoj vek... v tomto veku to uz moze trvat trosku dlhsie... ale aspon do jari by som to nechala a nelamala si hlavu... povedz si, ze aks a nepodari do Velkej noci tak sa objednate k lekarovi na vysetrenia ale dovtedy tomu nechaj volny priebeh. Ziadne "snazenie"...

autor
5. nov 2020

@cookie29 pokusim sa trocha odosbniť..... Tento mesiac este mam sancu, MS mi zatial neprišla :D ja viem, som uboha ... ale pre mna nadej vyhasne až ked dostanem ms. Je mozne podla vas ze by ten vytok a jemne krče nemuseli znamenať len prichod MS?

tatranka4
5. nov 2020

Na vás pravidelnú ms? Ak áno tak len kľud možno nepríde , mne už mešká 8 dní test som robila na 6 a nič negatívny takže chce to len kľud

luci_ba
5. nov 2020

Ahoj, pol roka je fakt malinko, viem že psychika robí veľa ;) ono podľa vela článkov čo som čítala je pms a skore tehotenstvo je rovnake, teda až na ms ;) vyckaj ešte a keď bude meškať ms testni, good luck 😗

autor
6. nov 2020

kočky, večer som chytila krče, už som šla spať smutná že rano na 100% budem už špiniť a rano nic. Ani stopa po MS a aj krče zmizli. Test z ráno čisto negativny. Teraz si uz dam pokoj s testmi a počkam 2-3 az by neprisla testnem znova, držte palceee

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre