Výtok, bolesť prsníkov a je mi zle

13. apr 2023

Ahojte baby v oktobri som prekonala biochemické tehotenstvo odvetedy sq nqm nedarilo otehotnieť tento cyklus som mala 5 dni od menzesu asi hodinu slabý ružový vytok, bolia má prsia, eano mi je zle kým aa nenajem a v aute mi je zle co nikdy nebolo … dnes mi mešká menzes 11 dni myslite že by to mohlo byt tehotenstvo ?

evaachesa
13. apr 2023

A test niečo ukázal?

ildiko36
13. apr 2023

Prečo si ne spraviš test? Mne už 2dni pred očakávanou Ms ukázal test že je pozit.
Ja by som nedokazala 11dni čakať😅..držím ti palce

autor
13. apr 2023

@ildiko36 práve to že bojím sa veľmi sklamania tak neviem čo mám robiť :D

autor
13. apr 2023

@
@evaachesa ešte som nerobila

zenulkaaa
13. apr 2023

Mohlo. Takze urobila by som si test. Nechapem ako mozes tak dlho vydrzat. Mne keby 5 dni meska, uz by som testovala

autor
13. apr 2023

@zenulkaaa Vieš co asi po toľkých sklamaniach som sa bála

evaachesa
13. apr 2023

Tak zbytočne tu píšeš a rozmýšľaš nad tým. Môžeš byť tehotná ale aj nemusíš. Môžeš mať cystu alebo hocičo. Mne raz "meškal" menzes 5 mesiacov a tehotná som nebola. Všetko bolo v poriadku u mňa. Najlepšie urobíš keď si urobíš test alebo zájdeš na hcg odber krvi.

mircalla
13. apr 2023

Co k tomu dodat, neurobi si test a pyta sa na MK, ci si myslime, ze je tehotna namiesto testu.
A ako sa to chces dozvediet?
Potom sa este niekto cuduju, ze niekedy reakcie su ake su
Samozrejme mozes byt tehotna a aj nemusis
Tiez som bola x krat sklamana, ale test som si robit musela

mircalla
13. apr 2023

@evaachesa Skor test, chodit na HCG bez pozitivneho testu je zbytocne plytvanie casu a labakov. Cize na HCG by som sla az po pozitivnom teste. Meskajuci menzes moze byt cokolvek ale samozrejme je velka pravdepodobnost, ze to moze byt tehotenstvo

ildiko36
13. apr 2023

Ked nespraviš test sa nedozvieš.Keď že na velmi túží po babetko niekedy sa stane aj to že prestane mať ms, má všetky príznaky tehotenstva.Stava sa to zriedkavo ale ano je aj take niečo.Vola sa to pseudotehotenstvo.
Môze ti meskať keď si bola prechladnuta,ked mas cystu alebo kvôli strese no i kvôli tehotenstve.
Ja som mala tiež bioch.tehotenstvo, dali sme pauzu 3mes, a cez ten cas som brala indonal na posilnenie imunity, kyselinu listovú forte čo mi poradili v lekarni a hned na prvy raz po 3mes sa nam to podarilo.
Kludne si sprav test, podla mna už tam budu 2čiarky, daj potom vediet

evaachesa
13. apr 2023

@mircalla samozrejme že si hádam urobí test. Písala som to len preto aby vedela že sú len 2 možnosti ktoré určia tehotenstvo v skorom štádiu a my na MK to určite nie sme. 😏

anjelicek26
13. apr 2023

11 dni meskania - bud treba ist k lekarovi alebo si tehotna, nic ineho neexistuje. Sprav si prosim ten test, ten vysledok nezmeni ani ziadne dalsie cakanie.

mircalla
13. apr 2023

@evaachesa jasne chapem, akoze ja som mala IVF vzdy stres pri tom teste, ale nikto to za mna neurci, PLus biochemicke a 2 potraty k tomu.
Nerozumiem takemuto zmyslaniu - neistota

autor
13. apr 2023
evaachesa
13. apr 2023

Držím palce nech sú tam koľajnice. 😊🍀

mircalla
13. apr 2023

Drzim palce

maryetta
13. apr 2023

Strach ci nie. Bud tehotna si alebo nie.

mk22
13. apr 2023

Bud si alebo nie si.
Na čo odkladás test?
Opises príznaky, ženy napíšu, môžes byť tehotna.. A to ti stačí? Ci co si chcela čítať?

maminasimona
13. apr 2023

Určite skúste test , ja mám dnes 5 dní do menzesu nedalo mi to a nejaký náznak tam vidím 🤔🤯🤷🏼‍♀️

1bambinko1
13. apr 2023

akože tu ti asi nepomôžeme, však sprav si test a sama uvidíš, na čom si. chápem, že sa bojíš sklamania, ale inak to asi nezistíš. ja by som nedokázala čakať, by ma to totálne zožieralo :D

katarinka89
13. apr 2023

Urob test a čakaj 1 čiarku....potom nebudeš sklamaná

jarkam721
13. apr 2023

Ja by som nedokázala toľko čakať. Ale podľa tvojho príspevku môže ísť o tehu. Urob test dneska a daj foto. A neboj. ! Nemysli negatívne .

karmen118
13. apr 2023

Určite si urob test, mne tak bývalo ráno zle a musela som sa najesť hneď ako som vstala inak mi bolo na vracanie, a jazda autom koniec to som vždy prevracala pri oboch tehu 🙈 Držím palce, aby si tam mala dve čiarky.

erickatt
16. apr 2023

No???

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre