Výtok, bolesť krížov a negatívny test

damolenapeter
23. mar 2018

Ahojte maminky aj nemaminky troska sa rozpisem prepacte.
Pred 10 dnami som bola u lekara pichol my injekciu na vyvolanie mrchy (vzdy po nej dostnem MS po 5-6 dnoch)
Dnes je to 10 den a MS nikde :( pobolieva ma pod brusku sem tam picha ma v pravom lavom vajecniku nic hrozne 4 dni som mala vytok priesvitny bez zapachu a svrbenia ako bielok tahavy.druhy den mam slabo ruzovy s trosickou krvy cervenejnerozumiem nikdy sa my to nestalo ze by takto zacinala MS?
Test som si robila dva krat po sebe rozdiel dva dni vzdy poobede ale negativny bolia ma aj krize niekedy cilivy nos mam na pachy hlavne z chladnicky dviha ma a mam v ustach zvlastnu chut poradite my?

karmela
23. mar 2018

Ms ti môže dôjsť aj neskôr po vyvolavacke ja som dostala až na 15den

damolenapeter
autor
23. mar 2018

Este aby som nezabudla chodim dost casto mocit jeden den mam zapchu druhy den hnacku dostala som nadchu i ked sme vsetci zdravy chora nebyvam skoro vobec a prsniky bradavky mam citlive dakujem

sonula
23. mar 2018

Ano, treba ist k lekarovi. Poradi lepsie ako internet.

damolenapeter
autor
23. mar 2018

Prosim to uz nikto viac? Chcela by som pocut viac nazor k lekarovy mam ist az stredu :(

ebi88
23. mar 2018

@damolenapeter keby si aj bola tehotna, nevadi; ta injekcia neskodi, naopak, posilni. Priznaky co mas si mozes vsugerovavat, namyslat, mozu byt sposobene hormonmi, ale mozes byt aj tehu, sesternica bola a pichli jej vyvolavacku. Musis vyckat casu 🙂 neda sa nic robit.

soldi
23. mar 2018

@damolenapeter priesvitny tahavy vytok je ovulacia. mas dlhe cykly, pokial sa pokusas o dieta, tak klasicky na 14 dc Ti nic neriesi. gyn aj riesi pricinu posunutej ovulacie, alebo len pichne vyvolavacku?

damolenapeter
autor
23. mar 2018

@soldi len pichnutie vyvolavacky aby som dostala MS a ona nikde uz som vazne zufala ci to len psychika alebo som snazime sa o babo 4 roky a zatial nic asi my neostava nic ine len cakat :(

soldi
23. mar 2018

@damolenapeter no, ak budes k tomu takto pasivne pristupovat, tak skutocne ziadne dieta mat nebudes. vymen gynekologa. alebo cakaj teda dalej. ako chces.

teressa30
23. mar 2018

ahoj, ja som na tom podobne, tiež som bola na vyvolávačke, dnes je 12. deň a stále nič :/ a tiež ma sem tam pobolieva v podbrušku... ale tie pocity, o ktorých píšeš, asi môže naozaj vyvolať aj alogutin... takže... ak do pondelka nič, idem k doktorke,

elzika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
damolenapeter
autor
24. mar 2018

Len my moc nesedi ten vytok mam ho uz asi cca 5 dni je ako bielok bez svrbenia a palenia priesvitny

karmela
24. mar 2018

@damolenapeter výtok pred ms či po ovulácii alebo pri tehu je bežný.Takze fakt len počkať alebo skúsiť tehu test zase za pár dni.Ako som písala vyššie po vyvolavacke môže prísť ms až po 2 týždňoch.Drzim teda palce aby sa objavili // na tehu

michaella94
24. mar 2018

@damolenapeter nepises ako dlho ti meskala ms a ake mavas cykly dlhe...mozno si mala posuunutu ovulaciu a preto to meskanie....ked sa snazite tak dlho mas odsledovane ci mavas ovu?? snazite sa pocas ovu??

damolenapeter
autor
24. mar 2018

Mam diagnostikovane PCO lekar moja posledna MS bola v decembri

damolenapeter
autor
24. mar 2018

A uz ani bolesti nemam pod bruskom a ani necitim pichanie vo vajecnikoch nejak to ustupilo

michaelamaria
26. mar 2018

@damolenapeter ahoj ako si dopadla moja .robila si testik.dufam ze //ciarocki.daj vediet.

teressa30
26. mar 2018

baby, mne dnes došla po 15 dňoch...

damolenapeter
autor
27. mar 2018

@teressa30 no u mna je to dnes 15 den a nic :( akurat idem k dokymu dufam ze my nepovie nic zle :( @michaelamaria samozrejme a vediet ako som dopadla 🙂

michaelamaria
27. mar 2018

@damolenapeter jasne drzim palceky.....🙂

petuskaa1
27. mar 2018

@damolenapeter ak chces vediet ci si tehu kup si digitalny test ten ti ukaze na 100 percent ci si

jahodka11
27. mar 2018

Ale ved dr najskor musi urobit ultrazvuk,az potom pichne vyvolávačku, nie? A ked sa este aj snažíte o babo..tehotna byt nemozes podla mna, nieco ine v tom bude...ja som raz dostala vyvolávačku,lebo neprišla MS...nikto nevie preco, odvtedy sa to nezopakovalo....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre