Ahojte... 20.1 som mala ovulaciu.. Sex sme mali s mužom deň predtým... O 5 dní som pociťovala pichanie v podbrušku a dnes som si všimla taky ružovo-hnedy vytok... Mam 5 dní do MS...mam sa tešiť alebo obávať?
ved si o tri dni proste spravit test... sanca otehotniet je asi 20%
@simik411 tak mam 7 mesačného synčeka.. Tak neviem ako by som zvládla druhé
@luciabasistova tak potom si treba davat proste pozor ak nechcete druhe. A ak aj bude tak zvladnes. Budete musieť.
@luciabasistova normálne to zvládneš, tak ako milión žien pred tebou...
Tak jedno uz mate tak viete teda ako sa tie deti robia. Cize ked na druhe este nie je spravny cas tak si davam pozor??
@luciabasistova ani na toto neviem čo povedať čo chces počuť no 😃 mali ste dávať pozor keď absolútne bolo neprípustné.. ale keby aj sa podarí nebudete prví ani poslední na svete a zvládnete. Aj tak tvojej pôvodnej otázke nechápem . Ako môžme my vedieť či sa tešiť či nie haha.
@sapetka no to ze mame malého je zázrak.. 4 roky sme sa snažili, na umele sme boli, nevyšlo to a napokon prirodzene sa nám podarilo splodiť nášho princa..
@luciabasistova moze to byt uhniezdovacie spinenie, ja som to mala pri oboch detoch, par dni pred terminom menzesu
Radovat ( ci uz si teho ci nie) kazdy den 6stop nad zemou je dobry ( citujem z filmu godfather 😁)
Ja si myslím že môže ísť o uhniezdovanie .. ale niesom doktorka je to len môj postreh 😂 uvidis či príde mrcha alebo nie 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@luciabasistova 🥴🤔 akú odpoveď od nás čakáš?? Zatiaľ nevieš vlastne nič. Keď si spravis test , tak ak to dieťa chcete tak sa mas tešiť a keď ste ho nechceli mali ste dávať bacha a obávať sa že sa pár mesiacov nevyspis 😜