Vyteká mi mlieko. Môžem byť tehotná?

15. aug 2023

Dobrý deň chcela by som sa spýtať s priatelom sme mali pohlavný styk nemala som plodne dni je to cca 2-3 týždne dozadu a som 8 mesiacov po porode malého som nekojila ale keď som si stlačila prsník z jedného mi vyteká taká jedna kvapka žltého niečoho bojim sa či to nemôže byt tehotenstvo menstruaacia ešte nemešká môže byt že by som bola tehotná a už mi vyteká mlieko po 3 týždňoch od styku ? Ďakujem

anavixy
15. aug 2023

Mlieko sa zacina tvorit v cca 16tt, takze nie, z pripadne aktualneho tehotentstva to urcite nie je. To ti samovolne vyteka alebo si si stlacala prsnik? Ak vyteka len ked si ho stlacas, tak si ho nestlacaj. To ze si nedojcila neznamena, ze si mlieko v prsnikoch nemala, takze moze byt este z toho. Ak by sa objavila bolest, hrcka, zmena bradavky ci prsnika, treba riesit s gyn.

autor
15. aug 2023

@anavixy len keď stlacim silno bradavku dobre ďakujem krásne

banderaska29
15. aug 2023

prečo stláčaš silno bradavku aby ti vytekalo mlieko ? ked ju stlačat nebudeš tak ti vytekat nebude. a nie tehotna pravdepodobne nie si, ak si myslis že si, sprav si test. ja sa inak nečudujem tomu žltemu slonikovi, že si z niektorých komentujucich tu na MK robí srandu.

luteam
15. aug 2023

Tak mozno aj ked si nekojila trochu mlieka este mas

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre