Dobrý deň, prosím vás o názor 🙂 marodím na zápal pľúc takže som bola dva krát na rentgen a beriem 3 týždne antibiotika. 19.8 som mala menzes a cca od 1.9 som začala mať krvavý výtok co som myslela ze je ovulácia lenže ten výtok som mala týždeň tak som išla k Dr. Kde mi povedala ze mam vysoko sliznicu a zabrala krv ktorá mi prišla negatívna. Strašne chcem bábätko len sa bojím kvôli tým antibiotikam a hlavne kvôli rentgenom. Myslíte že môžem byť tehotná alebo si to len namyslam? MS mam dostať za týždeň. Ďakujem
Dobry den prosim vas pekne mozte mi pomoct ? Bola som na krvi 5X . Vyslo mi ze som tehu . Na 6X doktor povedal ze take nieco este nevidel ze niesom .. ze sa mi zmenil metabolizmus je nieco take mozne ... 2 dni pred poslednou krvou som brala tabletky duphoson take nieco 😂 a potom som zacala krvacat vraj to je ms.. prosim o radu s lriatelom sme na dne ..3 tyzdne sa tesime a potom toto
@kiki1kiki no ak si začala krvácať ak keď si brala duphaston tak je to žiaľ potrat. Aj mne sa stalo to,ale hneď pri prvom odbere, že som volala do kanálu a oni že negatívne, ale mne to nedalo, keďže test bol jasne pozitívny a zistili sme že v labaku urobili chybu a dali to ešte pod moje meno za slobodna a ešte si to aj zamenili asi s inou pacientkou. Tak ešte raz na krv, jasné že pozitívne, ale zdalo sa im to dosť nízke, tak na tretí deň zasa a klesalo. O pár dní som začala krvácať a nasledoval kyret. Na tvojom mieste by som išla do nemocnice nech ťa pozrú poriadne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@silvi7458 to bude podľa mňa z tých ATB. Aj to krvácanie môže byť. Rozhodilo ti to cyklus. Z krvi by ti určite ukázalo tehu. A teda moja sestra takto ostala tehotna,tiež mala zápal pľúc, brala len dvoje ATB ale doktor jej hneď povedal že jedny z nich vysoko poškodzujú plod. Obehala všetkých možných lekárov aj genetiku a nakoniec sa rozhodla radšej to ukončiť. Poškodenie plodu bolo určené na cca 80%, takže na tvojom mieste by som sa radšej modlila aby som tehotná nebola.