Ahojte. Dnes som bola na vyšetrení u doktora, a mám maternicu vysoko, i nejakú tekutinu(na sone bolo vidno). Ms mi mešká 3 týždne, no myslím, že som mala ovuláciu posunutú ( asi 10 dní dozadu). Snažíme sa o bábätko.
Momentálne máme čakať, či dostanem vyvolávacku alebo či ide o tehotenstvo. Myslíte že by mohlo ísť o tehu, alebo len zato je vysoko maternica, že mi ms mešká ? Mali ste niečo podobné ?
No ak Ti to nepotvrdil lekár, čo čakáš od nás?
Ak aj niekto zažil niečo podobné, neznamená to, že to bude týkať aj teba
Treba čakať
To je uplne jedno čo myslíme my hlavne je že čo povie dr...však keď ani on to nevedel my to mame vedieť odkial? Sprav si test 🙂
@kikus4444 ahoj,ako si pochodila? Ja riesim.presne to iste,dufam teda ze tehotna nebudem 😑
@zuzankkaa1 ahoj mohla by som vedieť ako to dopadlo ja som na tom teraz tak isto a rada by som o tom vedela aspoň troska viac. Ďakujem
@lucka1310 ahoj, mala som.zapal. Sliznica bola vysoko ale menzes mi nedosiel asi kvoli tomu zapalu, pichla mi dr vyvolavacku a potom dosli
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kikus4444 vysoko mas sliznicu, nie maternicu. Nie nahodou?