Vysoká sliznica, negatívne testy

27. nov 2023

Ahojte,
Chcela by som sa spýtať či sa niektorej z vás stalo niečo podobne ako mne.
Mám PCOS a cyklus okolo 45 dni.
Momentálne mi menstruacia mešká cca 3 týždne, posledný nechránený styk bol 16.10.
Podľa dr mám však veľmi vysokú sliznicu - tehotenstvo mi nevedela (asi kvôli vysokej sliznici) vylúčiť.
Pichla mi vyvolávačku a povedala nech si spravím ešte test doma - a obidva mi dnes vyšli negatívne, žiadny náznak druhej čiarky.
PMS príznaky mám asi dva týždne.

Stalo sa niektorej z vas že sliznica bola značne vysoká ale menstruacia sa nevedela pustiť ?
Aj keď dr tehotenstvo nevylúčila - pochopila som že na sone nebolo vidno žiadny náznak (okrem vysokej sliznice).
Nemalo by sa to po takej dobe už ukázať ?

Dakujem veľmi pekne
🙂

uhnakova
27. nov 2023

Test by ti už ukázal, ak bol posledný styk naozaj toho 16.10. Vysoká sliznica je normálna po ovulácii až do menzesu. Proste máš dlhší cyklus, čo može byť napr. zo stresu alebo z choroby, v tvojom prípade aj kvôli PCOS.

wejuska7910
27. nov 2023

Pri pco sa nikdy neda urcit kolko dnovi cyklus zena ma alebo zeby meskal ms lebo co mesiac tak moze prist inak. Vysoka sliznica moze znamenat trhu ale aj bliziacu sa ms,co bude asi aj tvoj pripad do tyzdna ti pride ms.

pet888
28. nov 2023

Pravdepodobne bola znacne posunuta ovulacia.Ale v tom pripade tehotna nebudes,ked nechraneny styk bol 16.10.,to by test uz davno zachytil. Ked mas PCO,je dobre merat bazalnu teplotu,nech mas lepsiu predstavu o svojom cykle.

anonymnasnazilka
28. nov 2023

kamaratka mala takyto isty problem. tehotna nebola a menstruacia jej po vyvolavacke potom prisla dost silna (kvoli tej vysokej sliznici)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre