ahojte baby, potrebujem poradit.... zrejme na 23. DC som mala ovulku, lebo mi to vyslo z testu, posledny menzes bol 29.12.2011, tak som sla k lekarovi. povedal mi ze na sone este nic nevidno, ale tehotenstvo nevylucuje a sliznica je VYSOKA... povedal mi aby som nic netestovala, nestresovala atd. tuto stredu mam ist na odber krvi pre zistenie hcg....mali ste niekedy niektora taky problem? myslite, zeby to mohlo byt tehu? 🙂
@labanka aj ja mam PCO 😉 😉 😉 preto som pisala,ze som zazrakom otehu 😉 😉 😉 neboj nic aj moj bol z toho vygulany 😀 😀 ono vrannom stadiu ti este nemusi ani hladinu HCG zaznamenat 😉 lebo vajicko putuje do maternice 7-10 dni 😉 a hcg zacina ,, vypustat, do krvi az po zahniezdeni 😉 😉 😉
tak to je skoro, test zacina duchovat az na nejaky 9-12 dpo 😉
baby co je skratka PCO ??
@snazilka1983 PCO - polycysticke ovaria = porucha ovulacie, pretoze vajecniky su obalene drobnymi cystami ...take nieco hnusne zakerne 😢
Ahojte Baby , dnes som bola u dr. Mala som mat ms 11. Alebo 13.9 a zatial stale nic na sone este nebolo nic vidno no povedala mi ze sliznica ma 10mm zobrala mi krv,myslite ze staci taka dlzka aby som ostala tehu ? Ja neviem ci som nebola skoro u dr. Priznaky len zvacsene prsia,viacej zilnate a zvacsene dvorce. Prosim poradte, testy su negativne
Ahojte. Chcela by som sa spýtať či neviete čo by to mohlo znamenať. Dnes som bola u ženskej a povedala že mam vysokú sliznicu maternice 22mm. A že to nie je vôbec bežné taká vysoká ,týždeň pred menštruáciou a je možno včasné tehu. Ďakujem za každý názor
Ahojte baby, aj mne meška 15 dni menštruacia.. testy mám stále negatívne , ale bola som pri svojej dr. minulý štvrtok a povedala že tam nič nevidí ale že mám vysoko sliznicu , že to znamená buť tehu alebo cysty ale že cysty tam nevidi .. mám sa ukázať o 2 týždne .. môžem byť tehu ?? nemala niektorá podobné problemy ?? ďakujem 😝 😝
@katarinafabi ked ti 15 dni meska bola by si uz v nejakom 7tt, lekarka by musela vidiet aspon gest. vak, mozno aj babatko... Vysoka sliznica moze znamenat aj prichadzajucu MS... Mozes byt tehu aj nemusis, kedze sa snazite, vies kedy si mala ovulaciu nie? 🙂 Mudrejsia budes o dva tyzdne... Drzim palce nech to nieje nic vazne 🙂
Tak , pred chvilou som zacala krvacat a doktorka povedala ze moze ist o menstruaciu ze mam cakat a ked sa mi nieco nebude pozdavat mam ihned ist do nemocnice ... Ale krvacam jasno cervenu krv len trosku a iba ak utriem , nemala si nieco podobne ? Ďakujem
@katarinafabi no tak sa ti mozno len rozbieha MS, uvidis ako dlho to bude trvat, ked tak chod po skonceni k lekarke
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@labanka to nieje problem ako ty pises ale v skorom rannom stadiu nieje nic vidno, aj ja som to tak mala... podla mna kludne mozes testnut a hotovo, najlepsie mamatest citlivost 10 😉 mna tiez moj dr. poslal domov a mala som prist o tyzden 😉 ja som tak mala vtedy ovi na 31DC nejakym zazrakom a hned som aj otehu 😀 😀 😀 len si zpakuj, ze neteba sa stresovat a problem to nieje 😉 😉 drzim palce 😵 😵 😵