Ahojte, chcem sa spýtať na váš názor. Mám 5-6 dni do MS, skúsila som test…názory? Je to Maybebaby, minuly mesiac som si spravila z dvojbalenia prvý, tam nič takéto nebolo. Ďakujem za názory. Je to iný “kanalik či duch” ako som mala mesiace predtým, keď sa nedarilo…
Netreba robiť testy zbytočne skoro ..počkaj aspoň do dňa kedy máš dostať a potom testuj
Podla tychto testov by som povedala, ze ani skor nie 😔
Nie, uplne ciste testy...preco testujes tak skoro...ved ked mas do ms este 5-6 dni, tak sa vajicko sotva stihlo uhniezdit ...a az potom sa zacne tvorit zvysene hcg
Keď to vyjde, budú tam 2 silné čiarky. Držím palce
@monika765 ja tam čosi vidím 😄 fakt je skoro. Možno som domýšľavá 🤷🏼♀️😅 ale takéto "skoro nič" som mala pred dvoma týždňami. A teda čakáme bábätko 🙂 takže držím palce ❤️
@monika765 ja myslim, ze to vyslo, vidim slabulinku ruzovu ciarku. ak urobis o tri dni, bude to jasne podla mna 🙂 drzim palec
@betkaulicna jeeeeej gratulujem! 🥰 ďakujem, uvidíme
Neviem nic no asi skoro testujes. Vyckaj este
@mrkvicka060 snáď áno, vyskúšam o tri dni, ďakujem 😊
Aj mne sa zdá že je tam duch. Ja som mala také isté testy a za týždeň už idem po bábo 🙂
Držím palce
@mariaperpetua ďakujem 🙏 nooo tak držím palce aj ja 🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@monika765 nie