Baby Ahojte ja som sem pisala aj včera aj dni pred tym ohľadne tehotenskych testov pepino...
Potrebujem poradiť. Alebo stalo sa niektorej, že vam vyšli dva testy pozitiv. (Slabe čiarky) a ostatne negativ. A boli ste tehotna? Či taky test môže ukazat aj iny vec? Napr. Nador alebo niečo
@jjanulienka a keď mam aj napriek tomu divne veci? Ako je tlak v podbrušku, nafukovanie, zle mi je cely deň..ešte som sa aj vyhadzala na tvary take akne alebo čo podkožne..či to mam len v hlave?
@luli552 nalez na vajecnikoch, krcku ci na prostate moze sposobit minimalne hcg, ale to ti uz nezmizne, ta mikro ciarka na teste na urovni 5-15hcg potom ostane stale...navyse je to strasne zriedkave...to, co popisujes je - bohuzial - klasicke biochemicke tehotenstvo, babatko sa uhniezdilo, ale zle... hcg sa prestane po par dnoch tvorit a menstruacia normalne dorazi, pripadne sa len par dni omeska...
@anjelicek26 aha no ďakujem..zajtra idem volat doktorke a uvidime..len som chcela vediet názor ostatných
môže ísť o biochemické tehotenstvo.. na začiatku ti vyjde test pozitívny, postupne slabne, resp. čiarka zmizne... ja som to zažila pred 7 rokmi, aj v krvi mi narástlo HCG a po pár dňoch začalo rapídne klesať
Dievčatá, a ako je to pri tom biochemickom tehotenstve? Ja som si robila test pred par dnami kde som mala silnú čiarku a momentálne mi mešká ms 1 deň a test mam stále silno pozitívny. Takže môžem vylúčiť biochemicke? Digitálny ukazuje 3+
@gabriela2952 podla mna určite áno..ale myslim si že dr. ti to usvečí
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie tehotenské testy ukazujú len že si tehotná nič iné.. mohlo ísť o biochemické tehotenstvo