Výsledok testu negatívny a mám bolesti. Môžem byť tehotná?

babika44
29. feb 2012

S priatelom sa snazime o miminko,testy vsak ukazali negativny vysledok . Menstruaciu som mala dostat pred 2dnami a stale nic . Pocitujem bolesti ako ked mam pred menstruaciou. Chcem sa len spytat, keby som bola naozaj v tom,je bezne citit tieto bolesti na zaciatku tehotenstva ? Dakujem

anjelicek26
29. feb 2012

@babika44 -- ano aj ked si tehu mas pocity, ako pred menstruaciou, lebo sa ti roztahuje maternica a je velmi prekrvena, je to taky tlak. Sprav si test o dva dni a uvidis. Niektorym zenam stupa HCG pomalsie. Ak bude negativny a mrcha nikde, objednaj sa na krv k lekarovi.

jarka227
29. feb 2012

Ahoj, no dva dni meškajúce mesiačiky ešte nie je tak veľa... skús počkať ešte 3-4 dni a test by už mal ukázať, či je bábo v brušku alebo nie. Tie bolesti ako na mesiačiky som mala aj ja na začiatku tehotenstva... Tak držím palce nech sa to podarí 🙂

desmodka
29. feb 2012

moze ti aj len meskat menstruacia

lucinka1104
29. feb 2012

určite si tehu testni o dva dni možno bola posunutá ovu musíš byť trpezlivá aj ked je to ťažko

vladikaw
29. feb 2012

suhlasim s kockami vyssie, aj s tymi pocitmi aj s tym pockanim s testom, ja som si urobila test po 5 dnoch meskania a negativny, no vedela som, ze o niekolko dni bude pozitivny (intuicia?), a tak aj bolo, mozno to mas vsetko trosku oneskorene, ako ja 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre