Žienky, KTORÉ STE SKÚŠALI TESTOVAŤ od cca 10 DPO do termínu MS, stalo sa Vám, že by ste mali negatívne testy ešte aj 11-12 DPO a napríklad až 13-14 DPO ste mali slabučkú druhú čiarku?
A ešte jedna otázka máte skúsenosť, že by one step - čínske testy ukazovali negatívny výsledok pričom test z lekárne ukázal slabého ducha?
Ďakujem veľmi pekne za vaše skúsenosti.
urcite sa to moze stat 🙂 za standardnych okolnosti vlastne nevies, kedy si ovulovala a prislo realne k oplodneniu, cize dievcine A vyjde test uz 10DPO, dievcine B az 12 a dievcine C az v case meskania MS a kopu pripadov bolo, ze to bolo poposuvane tak, ze ani vtedy este nie ;) skus pripadne ClearBlue vcasna detekcia, ten mi ukazal uz 9-10DPO (aj ked to vyzera tak, ze som mohla mat ovulku posunutu par dni skor), drzim paste!!! testy z ciny nepoznam, ja som mala najlepsiu skusenost s ClearBlue a Mamatest tak som pouzivala iba tie
Ja som mala viditeľnú čiarku na teste až 17-19DPO. Nakoniec sa ukázalo, že som mala neskôr ovuláciu. A testovala som presne tými čínskymi, na kontrolu len Pepino, ten ukázal až neskôr, z lekárne som nemala, tak to neviem porovnať.
@petamich Ďakujem veľmi pekne za vysvetlenie 🙂 Skúsim ešte clearblue, mám 2 dni do MS, a buď 11 alebo 12 DPO dnes, zatiaľ čínsky test je biely :/
@babovka2321 Ďakujem za radu 🙂
@thoughtfulweirdo Ďakujem za názor, ja som ovulku mala odsledovanú dr, že prebehla. 14.12.2020 mi dr povedal, že mám folik 19-20mm a odporúčil nám sa snažiť 15.12.2020 a 17.12.2020 a keď som prišla 18.12.2020 na kontrolu tak mi povedal, že ovulka prebehla. Podľa hlienu a bolestí ovulka bola 16.12.2020, čo je dnes 12 DPO a zatiaľ test biely a ms má prísť o dva dni.
Ja som mala na 10 dpo slabého ducha, 12 dpo už viditeľné 2 // a na 13dpo pozitívny clear blue digitálny + 2-3
@patts_m ano
@bboossoorka tak je to tam, vysli mi aj dalsie testy a clearblue digital.. koncom mesiaca idem k doktorke, dufam ze bude vsetko ok 🙂
Pred dvomi dnami som zacala krvacat :/ nasadili mi duphaston ale zrejme som sa na babo tesila predcasne :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja mam pocit, ze tie testy z ciny mi ukazovali lepsie ciarky, ako niektore z lekarne, ale to samozrejme zavisi od toho, ktory test z lekarne mas. Ved vyskusaj dalsi z lekarne, ak si nie si ista.