Výsledok tehotenského testu pred menštruáciou

28. dec 2020

Žienky, KTORÉ STE SKÚŠALI TESTOVAŤ od cca 10 DPO do termínu MS, stalo sa Vám, že by ste mali negatívne testy ešte aj 11-12 DPO a napríklad až 13-14 DPO ste mali slabučkú druhú čiarku?
A ešte jedna otázka máte skúsenosť, že by one step - čínske testy ukazovali negatívny výsledok pričom test z lekárne ukázal slabého ducha?
Ďakujem veľmi pekne za vaše skúsenosti.

babovka2321
28. dec 2020

Ja mam pocit, ze tie testy z ciny mi ukazovali lepsie ciarky, ako niektore z lekarne, ale to samozrejme zavisi od toho, ktory test z lekarne mas. Ved vyskusaj dalsi z lekarne, ak si nie si ista.

petamich
28. dec 2020

urcite sa to moze stat 🙂 za standardnych okolnosti vlastne nevies, kedy si ovulovala a prislo realne k oplodneniu, cize dievcine A vyjde test uz 10DPO, dievcine B az 12 a dievcine C az v case meskania MS a kopu pripadov bolo, ze to bolo poposuvane tak, ze ani vtedy este nie ;) skus pripadne ClearBlue vcasna detekcia, ten mi ukazal uz 9-10DPO (aj ked to vyzera tak, ze som mohla mat ovulku posunutu par dni skor), drzim paste!!! testy z ciny nepoznam, ja som mala najlepsiu skusenost s ClearBlue a Mamatest tak som pouzivala iba tie

thoughtfulweirdo
28. dec 2020

Ja som mala viditeľnú čiarku na teste až 17-19DPO. Nakoniec sa ukázalo, že som mala neskôr ovuláciu. A testovala som presne tými čínskymi, na kontrolu len Pepino, ten ukázal až neskôr, z lekárne som nemala, tak to neviem porovnať.

autor
28. dec 2020

@petamich Ďakujem veľmi pekne za vysvetlenie 🙂 Skúsim ešte clearblue, mám 2 dni do MS, a buď 11 alebo 12 DPO dnes, zatiaľ čínsky test je biely :/

autor
28. dec 2020

@babovka2321 Ďakujem za radu 🙂

autor
28. dec 2020

@thoughtfulweirdo Ďakujem za názor, ja som ovulku mala odsledovanú dr, že prebehla. 14.12.2020 mi dr povedal, že mám folik 19-20mm a odporúčil nám sa snažiť 15.12.2020 a 17.12.2020 a keď som prišla 18.12.2020 na kontrolu tak mi povedal, že ovulka prebehla. Podľa hlienu a bolestí ovulka bola 16.12.2020, čo je dnes 12 DPO a zatiaľ test biely a ms má prísť o dva dni.

zuzka194
28. dec 2020

Ja som mala na 10 dpo slabého ducha, 12 dpo už viditeľné 2 // a na 13dpo pozitívny clear blue digitálny + 2-3

patts_m
31. dec 2020

Ahojte, mam dva dni do menstruacie, myslite, ze sa zadarilo? 🙂

bboossoorka
3. jan 2021

@patts_m ano

patts_m
4. jan 2021

@bboossoorka tak je to tam, vysli mi aj dalsie testy a clearblue digital.. koncom mesiaca idem k doktorke, dufam ze bude vsetko ok 🙂

patts_m
9. jan 2021

Pred dvomi dnami som zacala krvacat :/ nasadili mi duphaston ale zrejme som sa na babo tesila predcasne :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre