Baby robila som si tehotenský test myslíte že som tehotná
Jo ja vidím na všetkých troch 🙂
aj malý náznak čiarky znamená tehu, blahoželám 🙂
Áno aj ja to tam vidím 👍 ale odporúčam potvrdenie Hcg v krvi, ale Gratulujem 👌👏
@julca2017 to skor vyzera ako kanalik...necitala som diskusiu ale uz neska ms?
@cucoriedkacucoriedka nie nemeska ale 4ri vyšli hentak a 2negativne
Ako že kanálik?
@julca2017 urob ked bude meskat...kanalik je zvyraznene miest ktore pri pritomnosti hcg meni farbu.inak je do seda sfarbeny....pockaj na meskanie ms.ak si tehotna pekne ukaze
Áno
@kukupac no ja tam čiarku tiež vidím, urob si test aj zajtra, mala by byť silnejšia 👍
@kukupac je to tam
@kukupac to nie je duch...duch na teste neexistuje...bud je tam ciarka hoci slaba...alebo nie je...ty mas ruzovu ciarku.pozitivnyntest
Ďakujem baby mám deň pred mS a bolesti od desiateho dňa pred mS tak uvidím či príde mrcha .. 🙄 som kus zufale keďže to nebolo v plane a mali sme nechránený ..počas mS 😏
@kukupac no vidis to...mas partnera ktory ma kvalitne spermie...rada bud...pockali si aj 5 dni mozno do ovulacie🙂)) mas kratke cykly? 24,,,26 dnove?
@kukupac treba si davat pozor na ovulaciu napr na 9 den...vtedy pohlavny styk pocas ms moze viest realne k tehotenstvu.ale kazdopadne sa tes;)))) na dieta nie je nikdy neskoro...teda ak nemas 15,) .drzim.prsty
@tkoladova pozitívne testy 🙏 gratulujem 👏 jednoznačne 2 //
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@julca2017 pravdepodobne áno... Je tan náznak čiarky