Výsledky testu po norethisterone a vysadení HAK.

paulisko
9. júl 2019

Ahojte užívala som norethisteron 10dni teraz je to tri dni čo ho neužívam no ms sa mi nedostavila....bohužiaľ počas užívania tabletiek som mala nechránený sex plus som vysadila HAK pred cca 2tyzdnami ....spravila som si preistotu test....čo poviete? A vôbec dá sa to tak skoro zistiť? Aj keď ms už prísť mala no je to len asi týždeň od styku

baby26
9. júl 2019

Nic tam nie je

kimchi_na
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monca0021
9. júl 2019

@paulisko negatívny

ladybug138
9. júl 2019

Ja neviem, ale nieco tam vidim

paulisko
autor
9. júl 2019

Aj ja a naživo je to take ruzovkave

paulisko
autor
9. júl 2019

a mali ste niektorá náhodou skúsenosti s užívaním norethisteronu že vám neprišla ms?Dúfam že mi nebude doktor zajtra dávať vyvolávačku :(

klarissa25
9. júl 2019

Týždeň od styku pochybujem ze test niečo ukáže. Btw test je negatívny

fialka1318
9. júl 2019

ja som brala norethristeron a mestruacia mi dost dlho meskala ale to som brala uz davno pri snazeni o babo 🙂 mne osobne to nepomohlo 🙂

alilka
9. júl 2019

@paulisko test vôbec nieje negatívny.je tam viditeľná čuarka..dokonca pepino má málo farbivá čiže keby si robila inú značku bude vidno ešte viac..😃 vyvolavacka babu neuskodi..len ho udrzi 😉

soldi
9. júl 2019

ja tam vidim ruzovu ciarku ale na blbom mieste. za mna to je negativny vysledok

alilka
9. júl 2019

@soldi pepino má tak ďaleko čiarku..😃 tie dole..

paulisko
autor
9. júl 2019

@alilka podla mňa to presne sedí to miesto 🙂 ......ďakujem vám že mi odpovedáte viaceré som rada za čo najviac odpovedí 🙂 .....ja tam niečo málinko vidím osobne..... uvidím čo aj zajtra mi povedia mne je len to divné že sa mi tá ms nedostavila ...brala som uz norethisteron pred dvomi rokmi no ms sa dostavila hneď po vysadení

paulisko
autor
9. júl 2019

A test je robený okolo 4tej poobede

nikusiak9
9. júl 2019

Je negativny

patycka
9. júl 2019

@paulisko najlepšie je robiť ráno. Ale týždeň to je skoro počkajte ešte aspoň jeden týždeň

baskaa_1998
9. júl 2019

@paulisko ja som si tiež robila tento typ testu a hoci bola druhá čiarka na začiatku tehu svetlá,mám pocit,že na tomto teste nie je absolútne žiadna . 🙂

paulisko
autor
9. júl 2019
paulisko
autor
9. júl 2019

Mne to telefón nedokáže odfotiť 😭 každopádne je to skoro

anna_maria1
10. júl 2019

@paulisko tento vyzera ako negativny ale skus si neskor spravit. Mozno bude potom ciarka silnejsia ak si teda v tom.

potomka
10. júl 2019

Slabuckeho ducha tam vidim. Drzim palceky...

paulisko
autor
11. júl 2019

No takze včera som musela ísť na gyndu kvôli tej meškajúcej ms a zobrali mi krv dnes výsledky negatívne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre