Dobrý deň, prosím som 8 dní po IVF vklade a mám HCG 48 a test pozitívny je to v poriadku prosím? Ďakujem
Ono je skôr dôležité, či Ti bude stúpať, každopádne držím palce 🙂 A prečo si už išla na 8 deň na krv ?
@nikoleta999 včera som mala na vložke dosť krvi, mala som to tak aj pri synovi, je to moje 2 IVF, malý sa mi podaril na 1krát vďaka Bohu a chceme ešte jedno, no ako vravím test pozitívny a krv 49 ale necítim žiadne problémy nič veľmi sa bojím že to bude biochemické...už som mala aj potrat ešte pred malým
@zdenkavaskova tak na to nemysli ha viem nie je to ľahké ale skus pozitívne myslieť
@stellarstar ďakujem
@zdenkavaskova poslali ta na kontrolny? Ak nie tak chod na 10 DPT ako samoplatca ci to stupa ako ma. Mna vzdy z CAR posielali na 10DPT a na kontrolny 12 DPT.
@butterflyeffect idem zajtra do centra na kontrolný
Ahojte tak dnes kontrolné HCG 119 takže vďaka Bohu 4tt a o 2 týždne usg
Jeee, super, tak sa drž 🙂 Krvácanie 3 mesiace som mala aj ja, ale ja som mala potvrdený aj hematom aj cystu .. .Tiež som bola po IVF 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zdenkavaskova kuk tabuľku nárastu hcg