Dievčatá hcg na 29DC ste mali aké ?
Mne len prišla hodnota 145 a napísali pozitívne
Nie je to ale malo ?
Ovu bola 19-20.2.2023
@lucikee ja som asi 4tt?
@juliavolna skôr by som sa orientovala podľa dpo. DC ti je na nič, lebo každá môže mať ináč dc aj ovu. Dpo si 14-15. Takže hodnoty nemáš zlé. Nieje to málo. Na nejaké hodnotenie by si musela ísť ešte aspoň na jeden odber. Chodí sa každý 2-3 deň. Tam vidno potom ako to stúpa a dá sa hodnotiť.
@juliavolna pridám ti takú orientačnú tabuľku. Je to za podmienok, že vieš kedy presne bola ovu a uhniezdenie, čo sa nedá presne určiť. Každopádne to máš dobre.Ak by si bola cca 15dpo, tak to máš aj nadbehnuté a to väčšinou značí dobré vyvíjajúce sa tehu. Avšak trebalo by ti ešte jeden odber. Mne dr hovorila stále, že aspon 2x viac. Ale niekde sa píše aj 2,5x viac.
@lenusa20 ja som mala ovulaciu 19-20.2 ( aj plánovaný styk po clostile sex bol 19 a 20) čiže dnes je kolky deň po ovu?
@juliavolna vazne sa pytas kolky je dnes den od ovulacie, ktora bola 19.2.? 😵💫 15. den (resp. 14. ak ratas az od 20.2.)
a HCG ma taky rozptyl ak si pozries akukolvek tabulku, ze je uplne jedno ako to mali ine zeny, dolezite je, ze HCG rastie, co z jednej nameranej hodnoty zatial (zial) nezistis
@juliavolna tak jak som ti písala. Si 14-15 dpo. Tehotná si isto. Zvyšok uvidíš čo dr budú hovoriť.
@lenusa20 338 dnes ob deň
@petamich 338 dnes
@lucikee 338 ob deň
@juliavolna no vidíš.. všetko je v úplnom poriadku. A až do šťastného konca 🍀🍀🍀
@lenusa20 tuším by hodnota mala ob deň byt 2nasobna ?
Bodaj by sme to ťahali do šťastného zdravého konca 🍀
@juliavolna minimálne 2x viac. Takže máš to super.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@juliavolna ja som mala na konci 5tt (piatok) 427 a potom v pondelok 2811.... Dôležité je aby neklesalo