Výška hCG na 29. deň cyklu

juliavolna
6. mar 2023

Dievčatá hcg na 29DC ste mali aké ?
Mne len prišla hodnota 145 a napísali pozitívne
Nie je to ale malo ?
Ovu bola 19-20.2.2023

lucikee
6. mar 2023

@juliavolna ja som mala na konci 5tt (piatok) 427 a potom v pondelok 2811.... Dôležité je aby neklesalo

juliavolna
autor
6. mar 2023

@lucikee ja som asi 4tt?

lenusa20
6. mar 2023

@juliavolna skôr by som sa orientovala podľa dpo. DC ti je na nič, lebo každá môže mať ináč dc aj ovu. Dpo si 14-15. Takže hodnoty nemáš zlé. Nieje to málo. Na nejaké hodnotenie by si musela ísť ešte aspoň na jeden odber. Chodí sa každý 2-3 deň. Tam vidno potom ako to stúpa a dá sa hodnotiť.

lenusa20
6. mar 2023

@juliavolna pridám ti takú orientačnú tabuľku. Je to za podmienok, že vieš kedy presne bola ovu a uhniezdenie, čo sa nedá presne určiť. Každopádne to máš dobre.Ak by si bola cca 15dpo, tak to máš aj nadbehnuté a to väčšinou značí dobré vyvíjajúce sa tehu. Avšak trebalo by ti ešte jeden odber. Mne dr hovorila stále, že aspon 2x viac. Ale niekde sa píše aj 2,5x viac.

juliavolna
autor
6. mar 2023

@lenusa20 ja som mala ovulaciu 19-20.2 ( aj plánovaný styk po clostile sex bol 19 a 20) čiže dnes je kolky deň po ovu?

petamich
6. mar 2023

@juliavolna vazne sa pytas kolky je dnes den od ovulacie, ktora bola 19.2.? 😵‍💫 15. den (resp. 14. ak ratas az od 20.2.)

a HCG ma taky rozptyl ak si pozries akukolvek tabulku, ze je uplne jedno ako to mali ine zeny, dolezite je, ze HCG rastie, co z jednej nameranej hodnoty zatial (zial) nezistis

lenusa20
6. mar 2023

@juliavolna tak jak som ti písala. Si 14-15 dpo. Tehotná si isto. Zvyšok uvidíš čo dr budú hovoriť.

juliavolna
autor
8. mar 2023

@lenusa20 338 dnes ob deň

juliavolna
autor
8. mar 2023

@petamich 338 dnes

juliavolna
autor
8. mar 2023

@lucikee 338 ob deň

lenusa20
8. mar 2023

@juliavolna no vidíš.. všetko je v úplnom poriadku. A až do šťastného konca 🍀🍀🍀

juliavolna
autor
8. mar 2023

@lenusa20 tuším by hodnota mala ob deň byt 2nasobna ?
Bodaj by sme to ťahali do šťastného zdravého konca 🍀

lenusa20
8. mar 2023

@juliavolna minimálne 2x viac. Takže máš to super.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre