Ahojte, vyšiel Vam niektorej pozitívny tehotenský test 7 dní pred MS (ak bola ovu skôr)? Ci treba počkať až do termínu MS aj keď je to už vyše 10dpo? Ďakujem a neukamenujte ma zaujíma ma len vás názor
JASNE, MOZE TO BYT. AK TI VYSIEL POZITIVNY, TAK SA MOZES ZACAT TESIT ALE ESTE BY SOM TI PORADILI SI TEST SPRAVIT AJ KED TI NEPRIDE MENSTRUACIA.
ak si skor ovulovala a mas pravidelny cyklus, lutealna /poovulacna/ faza by mala byt rovnako dlha. 10dpo moze ukazat no nemusi. Kym nepride ms tak je stale sanca.
Mne ukázal 4 dni pred MS. Mala som taký pocit, že niečo je inak a nezniesla som opasok na nohaviciach a keďže sme sa snažili, tak som skúsila test. Čiarka bola takmer neviditeľná ale bola tam a postupne silnela.
Mne ukázal 6 dni pred ms 🙂
anoo, mne ukazal ducha 10 dpo vecer a rano viditelna ciarka🙂
Mne ukázal niečo 9dpo ale vedľa žien tu na modrom koníkovi aj videlo aj nevidelo. A jasný "duch" bol až 12 dpo a na 14 dpo krásna čiarka.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ukáže ak bolo skôr ovu .ak máš už 10 d po tak ti ukáže ducha prípade slabú čiarku ktorú zachytí aj foťák