Ahojte, vyšiel niekomu takto pepino a bolo to falošné? Predvčerom vrchný, vcera spodný, tešila som sa a dnes ráno rapiclear negatívny 🙄
@sense dnes kupim zase pepino, ale chcela som si to potvrdit inym testom a zostala som len sklamana
@isadoraisa su tam jasné dve čiarky v oboch prípadoch. Nečakaj, že budú rovnako tmavé na odlišnych testoch. Ja by som si ani viac testov nerobila, objednaj sa rovno na gyndu ale podla mňa tehotná si.
@nikpa dakujem objednam sa urcite, len ked tu na koni vsetky pisu ze musi ukazat hocijaky test ked uz raz jeden ukaze
@isadoraisa to už určite nieje duch je to jasná čiarka, gratulujem 👍
@isadoraisa To záleží od výšky hcg, meškania ms, od toho koľko farbiva má test.
Mne woman secret ukázal v noci a ráno slabšiu čiarku.
Na ďalší deň som mala na inom teste už kolajnice.
@isadoraisa ja som používala zakaždým iba pepino, stále mi ukázal správne 😉
@isadoraisa ja si myslím že si tehotná. Toto nevyzerá už na falošne čiarky.
@isadoraisa a koľko vám vlastne mešká ?
@pabla99 to netuším, normálne by som mala dostať až o týždeň ale myslím že som mala o dosť skôr ovulaciu
@isadoraisa no jasné,že je to tam 👶
Skusila si aj iny okrem pepina? Ze ci ti napr iny ukazal tiez taku ciarku
@isadoraisa ahoj prosím ta . Skúšala si este aj iné testy ?lebo som v rovnakej situácii. Ďakujem
@isadoraisa ahoj aj mna by zaujimalo ci to bolo tehu nakoniec 😊
@majkagu ahoj, nie :D hrozne testy to su
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Najlepšie je testovať vždy jednou značkou, nakoľko každý test ma inénozstvo farbiva. Počkaj dva dni a skus opäť pepino...ta čiarka zosilnela...