Ahojte, chcela som sa spýtať či niekomu vyšiel negatívny test a aj napriek tomu bol tehu.
Mne dnes meška ms 8deň, takže som teraz 36dc. Ms mávam pravidelnú 27-28dc. Test som robila na 2 a 5 deň meškania a vyšli negatívne (len ten 5den meškania to bolo po oslave takze okolo 3ráno som išla spať a vstávala o 12😅takze vtedy).. robila som TOPTEST a zistila som že jedine krabička je originál a tie testy sú z činy, takze ich tam dávajú ako sa im zachce a na krabičke je citlivosť 10 ale nikto nevie teda …. chcem počkať ešte týždeň ak ms nepride tak idem k dr, takze má tam prosím neposielajte a nepíšte že nemáte veštecku guľu lebo ja sa nepytam či som tehotná ale či máte podobnú skúsenosť. (Nechcem nikoho uraziť teraz ale čítam tu komentáre pod príspevkami pravidelne)
ak máte podobe skusenosti prosím napíšte ich ❤️ ďakujem vám za každú NORMÁLNU odpoved baby. Pekný dnik prajem ešte.
pri dvoch tehotenstvách, jedno žiaľ mimomaternicové, boli testy pozitívne už pred MS, v lete meškali 3 týždne testy negatívne, a potom MS sama prišla, tiež pravidelný cyklus. nikdy pred tým sa mi to nestalo. takže by som si asi nerobila nádej, aby si nebola sklamaná, ale držím palce, aby sa to čoskoro podarilo
Skúsila by som nejaký digitálny test. Ja mam velmi dobru skúsenosť s Pepino. Ukázali mi 2 krasne dve čiarky tretí den meškania ms
Aj mne pri prvom ukázalo po 2 dňoch meškania takého ducha že som ho videla len ja ale bol tam bohužiaľ som v 7tt potratila. :/ hej však akože snažím sa na to nemyslieť ale chcela by som spraviť ešte nejaký test. Na ten 10tej meškania to bude rozdiel 5 dni od posledného testu a uvidí sa 🤪 ďakujem za odpovede baby @jjanulienka @silviazlat @bcrow1307 @dominika1988
@karolonakarol kup si nejaky normalny test a ked si teho uz by ti ukazal aj vecerny moc ., clear blue alebo first response ak najdes . Lebo nema zmysel robit test z ciny ked aj tak neveris ze ukazuje spravne . Proste ti len meska cyklus to sa pri snazeni stava .
@karolonakarol a nebola si nedavno ockovana proti covidu? Ja som takto mala 2-tyzdnove meskanie druhy cyklus po druhej davke. Tiez som si uz natesena robila testy a nic
Ja zakazdym testy 2 tyzdne negativne a tehotna som bola
@miadi kúpim, len tu u nás zohnať normálny test je vyhrá. Takze len keď pôjdem do mesta. Akoze ja netvrdím že som tehotná na 100% ale zaujíma má to keďže sa mi to meškanie nestalo ešte. A počula som už všeličo tak chcem vedieť názory aj iných. Mne je jasne že moje tehotenstvo mi tu niekto nepotvrdí. Ale zaujimam sa
No mas ovela vacsie sance ze nie si teho. Aj ked sa ti to nikdy nestalo to nic neznamena. Vsetko je raz po prvy x . Mne sa to stalo 2x po 30+ A predtym ms ako hodinky no teho som nebola. Existuju zeny ktore maju cele teho negativne ciky testy ale to je dost vynimka. A ked sa snazis ., tak zvykne meskat ako na potvoru ako naschval.
@karolonakarol ber to tak ze testy su na 96% presne. Takze skor nie si teho . Ak by si nahodou bola tak potom mas cas sa tesit ked to bude iste . Takto si skor vyrabas nabeh na sklamanie.
@karolonakarol Nie je to moja skusenost, ale poznam 2 pripady, kedy testy este v 6tt ukazovali negativne a baby boli tehotne. Dokonca na sone uz bolo vidno srdiecko.
Ale moze sa stat, ze Ti jednoducho meska MS. Ja mam MS pravidelnu a predsa mi na jar meskala pri jednom cykle 8 dni. Bez ziavnej priciny (nebola som chora, nebola som v strese...) . Testy negativne, tehotna som nebola.
@karolonakarol ahoj mne prvý vyšiel negatívne, ale to asi že som mala malo hcg
@karolonakarol Ako si dopadla bola si tehu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Keby si bola tehotná už by ti to test určite ukázal. Ale prajem veľa šťastia ❤️