Teraz mi vyšiel pozitívny test, menštruáciu mi ešte nemešká.
Ale trápi ma, že som pred hodinou prišla z kaviarne, kde som si dala redbull a cigarety.
Ublížila som veľmi takto bábätku?
Ja nemám rada, keď tu niekto hneď píše, že je to vymyslené. Ale aj tak: Vymyslené!
Nie. Tvoj krnvy obeh este nie je spojeny.
@jj298 lebo som silná fajčiarka a nemyslela som si, že bude pozitívny. Bábo sme neplánovali len sa nám stala nehoda ale nemyslela som si, že hneď z jednej nehody bude dieťa
A chceš povedať,že ako silná fajčiarka prestaneš fajčiť s hodiny na hodinu? Držím palce.
@dusankomoj budem musieť
A to ti len tak napadlo spravit test? Ked este ani ma nemeska?
@maryetta strašne ma bolia prsia ale ja som bola v tom, že pms. Kamarátka mi nasadila chrobáka do ucha, že ona to mala na začiatku tehu a keďže sme mali nehodu, nedalo mi to
V akej kaviarni sa dava Redbull takto na vecer? Nebola ram aj vodka?
Podla mna sa nic nestane a teraz sa tymto smakoladam vyhnes.
Pekne tehotenstvo
Nic sa nestalo, len uz nefajci a neredbuluj😁
Tak ja som testovala az ked meskala ms. A vzdy som si myslela ze je to pms 😂kazdopadne to si este vo velmi skorom stadiu a je od teba celkom rozumne ze chces s tym rovno seknut 😉 vela sil a trpezlivosti v tom 😉
Drzim palce aby sa ti podarilo prestat fajcit ;) aj ked poznam vela zien ktore napriek celemu tehotenstvu fajcili nadalej..... vid mam svagrinu v 14tt a fajci jedna radost aj ked jej vsetci v rodine dohovarame aby prestala :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak ideálne to nie je. Toto je nevhodne aj pre netehotne