Vyšiel mi negatívny test a som nešťastná

dadka456
22. máj 2024

Ahojte, potrebujem poradiť lebo som zmätená.. testy som si robila jeden poobede ( ten slabší) a jeden ráno ( ten silnejší).. ale keďže oba sú to taký duchovia, spravila som su digitálny a ten mi vyšiel negatív.. som veľmi zmätená a zároveň aj nešťastná, lebo veľmi po bábätku túžime

veronikaszabova
22. máj 2024

@dadka456 logicky... Pruzkove su 10tkove a digi 25tkovy....

dadka456
autor
22. máj 2024

@veronikaszabova to znamená, že tie prúžkové sú citlivejšie?

veronikaszabova
22. máj 2024
candii
22. máj 2024

Skús si zajtra ráno spraviť z ranného moču. Ja tam vidím čiarku, mala by každý deň silnieť

dadka456
autor
22. máj 2024

@veronikaszabova mám skúsiť ešte teda počkať a skúsiť ešte raz prúžkový?

egonsk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadka456
autor
22. máj 2024

Kúpila som aj clearblue.. tak s tým ešte asi počkám

hederamonstera
22. máj 2024

Podla mna si tehotna ;)

hederamonstera
22. máj 2024

@egonsk ty uz sa aj v tehotenskych testoch vyznas?

dadka456
autor
22. máj 2024

@egonsk netreba na mňa hneď útočiť, som tu od toho aby som sa s vami poradila😊

janai1
22. máj 2024

@hederamonstera on rad komentuje menštruáciu, testy a podobne 😂

medda_beda
22. máj 2024

@janai1 Nevidím na tom nič zlé pokiaľ sa vyjadruje k veci.
Môj manžel vie vyhodniť mnohokrát lepšie testy než farboslepé ženy tu.

nevenka
22. máj 2024

Nechcem Ti brat nadej, ale kup si prosim Ta ine testy, mne uz od ovulacie ukazoval tento test takychto duchov, aj dnes tam bola ciarka, ale na inych testoch ani tuk. A logicky, ciarka tam nema este preco byt, keby aj som tehotna bola, je to proste nezmysel. Testovala som ich, lebo kamoska to riesila. Tento test je velmi citlivy inak, ukazal mi ako prvy ciarku, ked som bola naozaj tehotna, ale zo dna na den bola silnejsia a silnejsia. Takze ak to bude stale taketo neurcite, tak by som sa nespoliehala na tieto testy uz.

janai1
22. máj 2024

@medda_beda samozrejme ale nie ako tento. Pomaly každou odpoveďou sa snaží ponížiť niekoho. Však je dôvod prečo mu túto odpoveď už zmazali.
Aj v téme o znásilnení sa krásne predviedol

egonsk
22. máj 2024

vidim, ze admin nezdiela moj pohlad, mozno ma lepsi monitor a vidi ciarky vyrazne jasnejsie. Ale zmazat mi prispevok, kde som odporucil pockat este do nedele, t.j. cca 3 dni, to uz chce asi menej pozerat do monitora, alebo si dat frtana, lebo fakt nechapem co bolo na prispevku zle. A pokial cast o dokresleni ciarky bola chapana ako utok, tak sa autorke ospravedlnujem, ze nechape ironicku poznamku a adminovi gratulujem tiez 🤪

dadka456
autor
22. máj 2024

@nevenka ďakujem krásne za odpoveď, skúsim iné značky

dadka456
autor
22. máj 2024

Aj vám sa zmenil názov diskusie?😂 vyznie hrozne zúfalo😁

hederamonstera
22. máj 2024

@janai1 je to tu v poslednej dobe fakt divne s tymi muzskymi profilmi

hederamonstera
22. máj 2024

@dadka456 ano a kukam ako puk. Uplne odveci

tiika
22. máj 2024

@dadka456 prepáč, ja tam nevidim čiarky, len tieň z ohybu, spoja. I mna to kedysi plietlo.

blondinka95
22. máj 2024

@dadka456 už ti mešká MS?

nevenka
22. máj 2024

@tiika to nie je na ohybe spoja, to je tam, kde ciarka ma byt. Ale su take zvlastne, no, blede a do siva. A mozno nazivo aj ruzove su, len to sa zle foti. Ved treba vyskusat neskor otestovat.

dadka456
autor
23. máj 2024

@blondinka95 ano, podľa aplikácie 3 dni

candii
23. máj 2024

@dadka456 a urobila si si už test dnes ráno ?

dadka456
autor
23. máj 2024

@candii mala som dnes len digitálny a ukázal negatív.. asi bude teraz najlepšie to nesiliť a počkať

peter1953
23. máj 2024

Problémy s otehotnením sa často spájajú s bakteriálnymi a inými infekciami. Pozrite si stránku Komhelp, prístroj Diacom dokáže odhaliť tieto infekcie aj keď ešte nie sú rozsiahle, no predsa spôsobujú napr. nepriepustnosť vajcovodov.

sterbulka
23. máj 2024

@dadka456 ja som take mala 3x za 4roky a bolo to biochemicke tehu,menzes prisiel,len o cosi neskor...ked sa mi taky duch ukazal po 4x,uz som si z toho nic nerobila,bolo proste treba vyckat..o dva dni mi aj cleaeblue ukazal pozitivitu a dnes mam tu vedla seba dvojmesacnu princeznu.nevesaj hlavu,proste treba vyckat,vsetko v zivote sa deje presne tak,ako sa ma.drzim palce nech to ma stastny koniec

dorothee
23. máj 2024

Ak je to pepino,ten po zaschnuti urobi taky kanalik,ale toto sa mi zda vyraznejsie,este by som flintu do zita nehadzala,myslim,ze cez vikend by uz mala byt ciarka dostatocne vyrazna,ak si tehotna 🙂

nanuska222
23. máj 2024

@dadka456 mne vcera tiez pepino ukazal taku ciarku ako tebe a dnes rano som skusila druhy test 10tkovy ina znacka a bol negativny a zacala som uz spinit tak snad to nebude aj tvoj pripad drzim palce

martul
23. máj 2024

@dadka456 nejlepšie spravíš, keď budeš testovať každý druhý deň a hlavne rovnakou značkou testov, rôzne značky majú rôznu citlivosť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre