Vysadenie antikoncepcie, vyvolávačka, meškajúca ms

blondina_1
28. nov 2018

Ahojte baby, mám problém.. začalo to pred 2 mesiacmi po vysadení antikoncepcie.. najprv mi nechcela prísť MS samozrejme som sla na gyndu. Do 5 dni mi prišla. Povedal že mi má prísť už normálne pravidelne ale.. tento mesiac mi neprišla. V 5ty deň čo mi neprišla som sla zas k doktorovi. Ten mi dal vyvolávačku že do 7-10 dni mi príde. Je to už 20ty deň čo mi neprišla.. nechali sme babu voľný priebeh. Na vyšetrení som bola včera to je 14 dni po vyvolávačke.. ms stále nikde.. povedal že mám zväčšenú sliznicu že je to 50 na 50% žeby som bola tehu. Mám častejšie kŕče v podbrušku ktoré trvajú cca 2 minuty a potom nič občas bolesť chrbta. Výtok ako keby pri ovulácii biely žiaden zápach. Aký maže na to názor prosím?

pininka
29. nov 2018

@blondina_1 taký ako lekárov, že je to 50/50. A test si si nerobila?

janynyna
29. nov 2018

@blondina_1 a to ti nevzal ani krv?

blondina_1
autor
29. nov 2018

Nie nevzal ale dnes idem

blondina_1
autor
29. nov 2018

Testy negatívne oba.. už som zmätená

mushkaa
29. nov 2018

Mne zistili tehu z krvi. Test mi to neukazal. Ani na sone este nebolo nic vidno.

teoma
29. nov 2018

Ja ked som vysadila antikoncepciu po par rokoch a nasledne nedostala menzes par mesiacov... tak podla krvnych testov mi chybali nejake hormony...bola som neplodna.
Samozrejme to nemusi byt tvoj pripad.
A keby aj tak neboj.. v pohode sa to upravi aj bez hormonov. Dnes mam rocneho synceka 😉

blondina_1
autor
30. nov 2018

Tak zobrali mi krv testy negatívne som mala a sobotu tak 50 na 50 lebo mám veľkú sliznicu a ms mi stále nechodí už je to mesiac a pol čo mi neprišla

blondina_1
autor
30. nov 2018

Baby hcg 27. Povedal že sa môžem tesit lebo vždy som mala v norme hcg aj keď je to ešte nízke ale mali sme extra rušný víkend takze sa zadarilo. V pondelok další odber

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre