Dobrý deň, obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc a vysvetlenie. Užívala som antikoncepciu keď som ju dobrala prišla menštruácia 13. apríla 2012, menštruácia skončila a znova som začala užívať hormonálnu antikoncepciu ako som mala. Žiaľbohu o pár dní som sa rozišla s priateľom tak som nevidela zmysel v užívaní antikoncepcie tak som ju po týždni vysadila načo mi o 3 dni prišlo krvácanie to bolo dňa 19. apríla 2012. To som už úplne prestala užívať anitkoncepciu o týžden nato som mala pohlavný styk a ochrana zlyhala a on sa do mňa urobil, no hneď na druhý deň ráno čo bolo asi o 12 hodín som užila tabletku ELLAONE(tabletku po).Terez mám nafuknuté brucho ako napriek som aj prechladla od spodu a podľa normálnej menštruácie a nie podľa krvácania z vynechania by som mala dostať už mensštruáciu no žiaľ ešte sa nedostavila. Tak sa Vás pýtam či je možné že som tehotná??
to je dobrá rada len ako ste si prečítala tak sa to stalo nedávno a test by ešte nevyšiel dobre mal by sa urobiť aspoň tak 10 dní od toho styku a 10 dní ešte neprešlo
magic ja sa pýtam preto lebo som telu dala riadne zabrať tým že som v strede cyklu vysadila potom tá tabletka po a krvácanie......takže chcela by som vedeieť či je normálne že teraz mám nafúknuté brucho a menštruácia nikde
preco si nedobrala normalne mesacne balenie a potom vysadila lieky..takto si ,, dodzubat " cyklus..ja ani neviem podla coho by som sa na tvojom mieste teraz orientovala.. daj telu cas nech sa spamata
Toto je už tvoja tretia téma s otázkou či môžeš byť tehotná. To založíš jednu po každom sexe alebo čo? Ber antikoncepciu poctivo a nemusíš sa tehotenstva obávať, pre istotu môžete používať aj kondóm, aby si nemala stres a nemusela zakladať témy. Ja by som zmysel brania antikoncepcie po rozchode nevidela iba vtedy, ak by som neplánovala s nikým najbližšiu dobu spať - čo si ty ale spala, takže evidentne tá antikoncepcia nejaký zmysel má.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miska1994 co tak si urobit test,tehotensky podotykam