Vysadenie antikoncepcie a nedokonalá ochrana

lea369
19. feb 2013

Ahojte, ms mi mešká len dva dni, ale aj tak 🙂 ... Od polky januára neužívam HAK, s priateľom dáme od vtedy nejakú tú ochranu až na koniec, aby nebolo všetko vo mne, takže je to také kadejaké aj s ochranou aj s tým, že mám mať 1. ms od vysadenia HAK teraz. Niekde písali, že mešká aj zo stresu- prvý februárový týždeň sme mali veľmi stresujúci, takže môže očividne aj preto meškať (aj keď zatiaľ len dva dni...). Mám pár otázok 🙂 :
1. Kedy bude vhodné urobiť si pre istotu test, ak ms nepríde?
2. aké šance máme asi s touto našou (ne)ochranou? :D
3. máte niektorá skúsenosti s meškaním ms po vysadení HAK?
Ďakujem za každú odpoveď 😵

zivika
19. feb 2013

@lea369 tak v skratke
1. ked ti meska ms, urob si test aj hned...
2. neviem, co znamena "ochrana az na koniec, aby nebolo vsetko vo mne", ale pokial nepouzivate ochranu pocas celeho styku, tak otehotniet mozes hocikedy
3. nemam skusenosti s meskanim po vysadeni HAK

babulkovo
19. feb 2013

@lea369 Ahoj, k tej 3.-ke. Ja keď som vysadila HAK tak sa mi prvé mesiace úplne rozhádzal cyklus. Dostala som mrchu asi o 3 dne neskôr, a o dva týždne ďalšiu. Telo si asi muselo nájsť vlastný režim. Predsa len je to veľká hormonálna zmena. Takže asi tak 🙂

livocka21
19. feb 2013

ak si HAK uzivala dlhodobo, nie je nic vynimocne na tom, ze ti meska ms...nie je vylucene aby si bola tehotna...no nemyslim si to...drzim palce...test si mozes urobit aj teraz... 😉

maj_ka5
19. feb 2013

ja ked som vysadila HAK tiez mi prvy mesiac meskal cyklus a nebolo to iba 2 dni 🙂 Dva dni este nie je taka strasna doba, ale pre istotu si urob test a ak ti bude aj nadalej meskat, zajdi za gynekologom pichne ti vyvolavacku.
@lea369

nicky07
19. feb 2013

ja som užívala HAK 5 rokov vysadila som a tiež mi meškalo. tak som si robila test asi po týždni meškania a bola som tehotná. Na mňa tie teorie že vysadim a budem mať rozhádzany cyklus a problem s otehotnením vôbec neplatili :(

lea369
autor
20. feb 2013

Dievcata a aky test (lahko dostupny v lekarni ci v obchodoch) je dobry? je to potrebne urobit len rano alebo aj cez den? 🙂

lienka1701
20. feb 2013

ahoj ja som brala HAK viac ako rok...potom som ju vysadila nakoľko som chcela otehotnieť...asi 5 mesiacom sme sa snažili...potom sa podarilo...menzes mi po vysadení meškal aj dva týždne...

ptr
27. feb 2013

poradi mi tu niekto prosim dobreho gynekologa hovoriaceho slovensky cesky ci polsky najlepsie okolie Birminghamu prosim SURNE

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre