Ahojte, nedávno som vysadila antikoncepciu. Prvý menzes prišiel normálne, s pár dnovym omeškaním. Ďalší mi mešká teraz dva týždne. ( Posledný menzes som dostala 10.6.) Mala som min týždeň jemnucky ružový výtok ktorý bolo vidno viac menej len pri malej potrebe na papieri. Žiadne príznaky MS, čo ja mávam aj PMS aj bolesti, ale cítim často velku únavu aj nevoľnosť od žalúdka, začínajú na bolieť prsia, nie som vo svojej koži.
Po vysadení sme používali kondóm ale priznám sa že sme si ho nedali od začiatku styku, ale viac menej ku koncu. Robila som si test keď MS meškala pár dní lebo ho mala doma. Vyšiel negatívny, ale to bolo pár dní po styku. Myslíte že by som mohla byt tehotná a test to ešte nezachytil aj keď meškala MS, napríklad posunutá ovulácia?
Viem že šanca na otehotnenie je malá ale myslíte že sa mohlo niečo stať? Alebo mám len rozhádzany cyklus? Plánujem ísť ku gyn ale má dovolenku. Neviem to zatiaľ dostať z hlavy.
Ďakujem za názory
Spravím ďakujem
Nikto nič?
Ano, môžeš byť tehotná. Aj keď pri 2-tyzdnovom meškaní by už test mal byť pozitivny....
Po vysadení antikoncepcie som asi pol roka mala viac ako 40 dnove cykly. Potom sa to upravilo a chodia mi pravidelne po 28 dňoch.
Mas to z vysadenia hak presne som to ja takto mavala prvy menzes prisiel normalne a potom mi meskala 3 tyzdne a to vzdy ked som vysadila takze tehotna nie si.
@renata1405 Ďakujem renatka myslím si to aj ja.
a robila si si pre istotu aj test? ked ti to meska 2t, to by sa ti uz ukazalo, a budes mat istotu - si/nie si 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
@zuzuliennka1 robila keď meškali nejak 6 dní. Ak vychadzam že mám 30 dňový cyklus ako po vysadení. Ale idem si asi spraviť ďalší
Ked som vysadila antikoncepciu prvy menzes tiez prisiel normalne (to je jasne)a na dalsi som potom 3mes cakala kym sa telo dalo na poriadok.
Tazko povedat urob test musi uz ukazat a ked nic treba len cakat .
@hennyinnsbruck ďakujem a bola si s tým u gyn? Či si len čakala?
Bola som nedal vyvolavacku mal nazor ze to ma samo prist a dat sa do poriadku😄
@hennyinnsbruck ďakujem..🙂
ešte sa spýtam prečo si napísala v tej prvej odpovedí že to je jasné že prvý menzes prišiel normálne? Teraz neviem či sme sa pochopili, ty si myslela ten úplne prvý po posledných tabletkách ( akoby namiesto pauzy? ) Lebo ja som nemyslela ten ako prvý ale ten ďalší čo mi prišiel ďalší mesiac
Ja myslela prvy po dobrati tabliet
aaah ok tak som zle pochopila … noo tak skus test veru zase
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skus spravit este raz test o 2 dni