Vypadá to na pozitívny test?

sarinka444
22. apr 2021

Ahojte babi chcem sa opýtať vypadá to na pozitívny tehotenský test alebo skôr kanálik nie som si istá na živo to vyzerá troška výraznejšie
Ďakujem🙂

schokolade1988
22. apr 2021

@sarinka444 podľa mňa pozitív 🙂 čiarka má nádych modrej a jej ju celkom fajn vidieť . Držím palce nech silnie ,skús ešte ráno alebo o 2 dni 🍀✊

zuzkalujza
22. apr 2021

@sarinka444 áno je pozitívny, držím palce, aby čiarka silnela 🍀

klarik707
22. apr 2021

Noooo podla mna veru je... Este sa vsak skus o par dni pretestovat, no to uz si myslim, ze bude ta ciarka veru poriadna 🙂

christinka1
22. apr 2021

@sarinka444 tak toto na kanálik nevyzerá, takže o 2 dni skús znovu a budem držať palce ✊ nech je ďalší silnejší 😉

julie19
22. apr 2021

Konecne duch ktorého vidím aj ja 😄 väčšinou nevidím a čudujem sa kde to ostatní vidia ale tu čiarka je 😉🤰🏻

nairia
22. apr 2021

@julie19 ja takisto, snehobiele nic a vraj duch/ crta sa/ jasny pozitiv a podobne 😀
@sarinka444 tuto je duch stopro a bodaj by o par dni nebol len duch, ale riadna kolajnica kvalitna 🍀

petamich
22. apr 2021

ja tiez vidiiiim a to teda ja nezvyknem 😃 drzim paste! 🍀

marianna_peskova
22. apr 2021

Určite je tam druhá čiarka! Gratulujem! ❤️

sarinka444
autor
22. apr 2021

Len ide o to babi mali sme počas 6-nedel s priateľom nechránený sex je od toho týždeň nekrvacala som dlho tak posledný deň toho 6-nedelia sme mali pohlavny styk dnes som si urobila test pre istotu dojcim veľmi malo pretože mam nedostatok mlieka dokrmujem malu... ide len o to ze som mala divný pocit tak som si urobila test a vyšiel takto... môžem byt tehotná ? tak skoro mala ma 7 týždňov

evka64
22. apr 2021

@sarinka444 kludne mozes otehotniet aj v 600nedeli, vela zien tak otehotnelo, lebo si mysleli, ze to nie je mozne

simonasaparova
22. apr 2021

@sarinka444 nechcem ta znekludnit ale presne tento test a presne aj tak pozitivny vysiel aj mne a nakoniec som nebola tehotna o 2 dni neskor som dostala ms a pritom ten test sa robi ked ti uz meskaju aspon 1 den ale ja som ho robila 3 dni pred ms ale mozno je to len zhoda nahod ale aj tak drzim palce nech ti to vyjde 👍

simonasaparova
22. apr 2021

@sarinka444 nevidela som co si pisala potom 😆🙈
Ty este stale mozes mat Hcg hormon v moci tak aj preto moze byt ten test lahko pozitivny ale aj to co som napisala hore tento test nie je moc spolahlivy ak bude slaba ciarka

sarinka444
autor
23. apr 2021

@simonasaparova Ten to test je taky ze hneď po 5tich dňoch by mal ukázať výsledok tak neviem nie som si tiež v nom istá urobila som si ho ešte raz včera pooobede no ukázala sa mi druha ciarka ale moc slabucka vidno to akurat tak len fakt na proti slnku

snowflake07
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sarinka444
autor
23. apr 2021

@snowflake07 myslím ze nie som prvá a ani posledná "koho svrbela šuška" ale môžem ale nemyslím si skor... ja som si pýtala len radu ci to vidia ostatny nie len ja ale ako píše hore pani moze to byt ešte aj hormón Hcg

botka19
23. apr 2021

@snowflake07 odpoved hodna zeny...ano, presne je to tak,keby pockala jeden den do skoncenia 6 tyzdnov po porode, nema sancu otehotniet.🤦‍♀️

snowflake07
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
23. apr 2021

@sarinka444 moja kolegyňa ma medzi deťmi rozdi menší ako rok takže kľudne môžeš otehotnieť aj po 600nedeli...
Inak tu vidím čiarku aj ja co málokedy vidím keď iné vidia akože ducha

sarinka444
autor
23. apr 2021

@snowflake07 Nikdo si nepýtal váš názor na moju gramatiku ja som sa len slušne opýtala na ten test tak čo tu riešite moju gramatiku ???

botka19
23. apr 2021

@snowflake07 vy musite mat riadny komplex,pretoze autorka nepisala,ze dieta nechce. Len ci je test pozitivny a vase vyjadrovanie z 3.cenovej nikomu nepomoze.

snowflake07
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sarinka444
autor
23. apr 2021

@snowflake07 vy musíte mať strašný mindrák🤣🤣🤣🤣 a hovorte za seba nie za ostatných pani zlata🤣🤣 nikdo nehovori ze máte vestit gulu🤣🤣🤣🤣 a nedávam sem ja len takéto príspevky sú to aj iné ženy ktoré sa potrebujú poradiť myslím že o tom je modrý koník 🤣😊 a radšej už ani nepíšte nič pekný dníček

zuzanaa2010
23. apr 2021

Vidite tam nieco?pred 2 dnami negativ..dokonca ani hcg poriadne..mam menej ako 2..ale stale sa necitim dobre🤧

snowflake07
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre