Dobry den. Posledny menstruacny cyklus som mala od 28. Oktobra 2021 - 4. Novembra 2021
Z manzelom mavame nechraneny pohlavny styk nakolko chceme este babatko, avsak tehotensky test ukazuje jednu palicku. Posledny porod bol 17.6.2020 spontanne. 17.4.2021 som podstupila kyretaz koli diagnoze N92.0 ( nadmerne krvacanie s pravidelnym cyklom) . Menstruaciu mam pravidelnu +- 2az 3 dni meskanie teraz vsak nechapem co sa mohlo stat. 2.12.2021 som bola ockovana prvou davkou vakciny Pfizer. Niekde tu na fore som citala ze uz sa s tym stretli ze zenam vynechaju cykly.Gynekolog mi chce dat vyvolavaciu injekciu avsak stale mam divny pocit ze mozem byt tehotna. Moze byt ze sa mi opozdila ovulacia ? Alebo ockovanie? Ak ano a mam opozdene cykly ma vyznam sa snazit teraz o babatko?Mam 30 rokov dakujem
@mamina0078 s tymi ovulacnymi testami nemam skusenost ako funguju? Ma to zmysel aj teraz ked nemam menzes ?
A preco nechces ist na tu vyvolavacku? Test mas negativny takze tehotna zrejme nie si, ak ano tak uuuplne na zaciatku...neboj vyvolavacka by ti neublizila ani keby si v takom stadiu bola. A otazka ci ma vyznam sa snazit - ved si to uzivajte, ze nemusite riesit ziadnu ochranu, preco by ste mali prestat? Dr ti moze spravit hormonalny profil pre istotu ci je vsetko ok ak by sa to opakovalo...ale mozes to mat rozhodene aj z ockovania, to by sa malo dat dokopy maximalne po par cykloch 🤷♀️ tiez som bola raz na vyvolavacke daaavno, od vtedy ju vobec nebolo treba - proste zblbnuty 1 cyklus, mozno anovulacny, stava sa, nestresuj sa hlavne zatial kvoli tomu, mozno to bude aj tvoj pripad
@19monika19 vyvolavacky sa vôbec neboj, je to progesteron, ono aj keby si bola tehu vôbec to neuškodí naopak pomoze, pretože progesteron je v tehu veľmi dôležitý a najmä po ovulaciu, alebo počkaj a ona príde raz urcite
@19monika19 to ma zmysel, ked sa snazite aby si vedela kedy presne mas plodne dni a kedy nie, najma teraz po pfizeri alebo ked ti da vyvolavacku aspon 1mesiac by som si ho urobila, nikdy nevies, ci ti to posunie ovu... (Mne raz pichli vyvolavacku kvoli 1 vynechanemu cyklu a odvtedy cykly mam o 4-5dni neskor ako predtym ale pravidelne).
rozhodeny cyklus na 1-3 mesiace po ockovani je jeden z neziaducich ucinkov, dovod je taky isty ako v strese alebo pri chorobe - telo musi niekde usetrit energiu aby ju mohlo vlozit do imunitneho procesu, najcastejsie si vyberie ovulaciu. Ale tiez je normalne mat jeden anovulacny cyklus do roka.
Nastuduj si ako si robit ovulacne testy, pomoze vam to.
@19monika19 chod na vyvolavacku, budes mat pokoj
@emalka a stretli ste sa s tym dievcata ze po ockovani vam vynechal cyklus niektorej? Upravilo sa to same ci ste to riesili z doktorom?
@19monika19 mne sa nestalo, mam 2 davky za sebou...obe ockovania mi vysli uz po ovu (vedela som, ze uz bolo po podla priznakov) takze to podla mna ani nemalo uz ako ovplyvnit. Tebe by to datumovo malo teoreticky vychadzat tiez davno po ovu/v case dalsej ms? Tazko povedat ak nevies ci si ju mala ci nie...mohol byt cyklus naozaj bez ovulacie tak ti to zblblo a ta vyvolavacka by to nastartovala. Ale na fb je skupinka ockovanie tehotnych, dojciacich a snaziacich sa a tam niektore baby spominali, ze sa im rozhadzal cyklus ale do par mesiacov by sa mal dat do normalu - ked tak skus sa tam opytat alebo vyhladat podobne otazky, snad sa dozvies viac.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Poziadaj ho pre svoj pokoj nech ti odoberie pred krv, tam podla HCG uvidi, ci si alebo nie. A, ano poznam zeny, ktorym po pfizeri vynechal 1 cyklus takze urcite aj to moze byt pricina. A skusila by som si pred snazenim urobit ovu test aby ste sa nesnazili v zlom obdbobi 🙂