Vynechané tabletky a možné tehotenstvo

mica333
26. jan 2013

Ahojte babulky, potrebujem si prečítať vaše skúsenosti s mojim problémom, V poslednej dobe som mala strašne veľa pracovných povinností, popri ktorých som zabudla na moju HAK, vynechala som 3 tabletky a zostávala mi už iba jedna, takže teraz už čakám na mrchu, lenže toto ráno sme mali s priateľom nechránený pohl. styk aj s vyvrcholením asi je dosť veľká pravdepodobnosť ,že budem tehu , že? . . . . 😒

22mia
26. jan 2013

nie urcite nebudes : 😀 😀 😀

pingu1
26. jan 2013

@mica333 nnnooo.. si precitaj v letaku. sa mi zda, ked tretej tretine uzivania zabudnes, tak mozes byt tehotna.

janinah
26. jan 2013

problém je to,že ty prípadné tehotenstvo považuješ za problém,čo by iné dali za takýto "problém"..a k otázke- pravdepodobnosť otehotnenia je 42,87% 😀 ..ale vážne,ako to máme my vedieť?

mica333
autor
26. jan 2013

@janinah Mýliš sa, nepovažujem to za problém. Bola by som šťastná, ale bolo by to neplánované. Myslela som , že sa tu môžu klásť akékoľvek otázky, potrebujem iba pomôcť, pretože možno niekto tu s tým má skúsenosť.

renata5
26. jan 2013

mozes zostat tehotna aj ked doberies 21 alebo 28 tabletiek 🙂 🙂 🙂

janinah
26. jan 2013

@mica333 samozrejme,že sa môžeš pýtať na čokoľvek,aj odpovede môžu byť akékoľvek,každý organizmus je iný,jedna otehotnie napriek ochrane,druhá ani bez ochrany...musíš len vyčkať a potom si urobiť test...

lea641981
26. jan 2013

@mica333 nechces byt? 🙂 nebudes 🙄

irriss
26. jan 2013

@mica333
..tak nejak si myslim, ze Tvuj problem je "problem -nactilete"..ze? 😉

mica333
autor
26. jan 2013

@irriss mrzí ma, že máš taký pociť

irriss
26. jan 2013

@mica333
Nemyslela jsem to zle..jen mi prijde, ze Tvych radku, ze slysim zoufalost...problem,katastrofu.. 😉
protoze jinak za jinych souvislosti - i vekem, bys pockala, zda budes...nebo nebudes..
prrotoze je logicke- ze pokud neberu Hak pravidelne .tak moznost, ze budu tehotna je temer 100procentni....a vidis sama, kolik je pohledu na Tvou situaci..
Myslim si,ze odpovedi Ti vubec nepomuzou v cekani...
zkus se pomalu pripravit dusevne na obe alternativy..
co Ti jedna da a co by Ti druha odebrala....

Uvidis, ze pokud jsi "pripravena" prijmout obe moznosti, neni dulezity vysledek,ale to,ze nektere Povinnosti pujdou dopredu a nektere se zpomali.. 😉
a nebo zustanou stejne..🙂 a Ty budes priste peclivejsi..
-

martinkatinka
26. jan 2013

Áno, možeš.... ak si zdravá plodná žena tak pravdepodobne sex bez ochrany v plodných dňoch znamená tehotenstvo.

malinkaaninka
26. jan 2013

buď budeš čakať kým si spravíš test,alebo pôjdeš po tabletku po ak už nie je neskoro,alebo sa pripravíš na materstvo.tu ti do brucha nik nevidí,bud si tehotná alebo niesi.nedá sa povedať,hej si tehotná,vynechala si tabletku.lebo to tak nemusí byť..

lenuska1991
26. jan 2013

nie, ved ani v 7 dnovej paute neotehotnies... mas to stale chranene... akurad nechapem to, ze ked si vynechala 3 tabletky tak uz si mala dostat kramy... akurad sa ti tak moze poondat cyklus...

irriss
26. jan 2013

@lenuska1991
..ja bych sem "7mi dnovou pauzu" nepletla... 😉

sissy27
26. jan 2013

@mica333 keďže si vynechala tri tabletky, tak áno je možné že otehotnieš...
P.S. aj keď si tak nekonečne zaneprázdnená, tak si nájdi čas na to, aby si si prečítala príbalový leták k tabletkám (to je taký ten poskladaný papier v krabičke, nie je tam ako izolácia, ale je tam napísaných pár užitočných rád, len ho treba vybrať a rozložiť) a ušetríš si kopec nervov aj času s vypisovaním do fóra a čakaním na rôzne odpovede, z ktorých múdrejšia nebudeš...
@lenuska1991 keď vynechala tri tabletky, tak nie že sa jej môže akurát poondiať cyklus, môže aj otehotnieť - ty by si tiež mohla venovať trošku pozornosti príbalovému letáku...

zuzulica
26. jan 2013

@mica333 myslím, že takto na konci nieje až taká veľká pravdepodobnosť, že si tehotná, ale všetko sa môže stať. Niektoré otehotnejú, aj keď berú tabletky normálne, stačí ak berieš popri tom antibiotiká alebo iné, čo znižuje účinnosť antikoncepcie. Prečítaj poriadne príbalový leták, čo máš robiť, keď zabudneš takto na konci. Asi sa ti rozhodí cyklus trocha, takže aj ak nebudeš tehu, tak môžeš dostať neskôr, alebo vôbec. Keď tak zavolaj v pondelok svojmu gynekológovi, čo máš robiť.

sofia24
26. jan 2013

Ak ste mali styk toto ráno (ako si uviedla) a to je dovod tvojich pochybností a strachu ohľadom tehotenstva,existuje predsa tabletka po...(nemám s ňou skúsenosť) ...ale myslím si,že tvoj problém by bol tým vyriešení.....ak neplánuješ tehotenstvo 😉
@mica333

dm
26. jan 2013

Neviem ale plodne dni mas za sebou ked mas dostat teraz menstruaciu..ci?..

acer11
26. jan 2013

neboj,máš len dve možnosti a ani jedna nie je koniec sveta 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre