S partnerom sme mali naposledy styk pred dvoma týždňami. Dokáže gynekológ v pondelok vylúčiť alebo zistiť tehotenstvo? Menzes bol taký vselijaky lebo som za posledných 6 týždňov užila 2 x tabletku po, akože prišiel menzes ale najprv prišiel po 28 dňoch cyklu ale trval len sotva dva dni. Druhý menzes prišiel po 16 dňoch cyklu a trval normálne niekoľko dní ale bol dosť slabý, skončil pred týždňom. Inú žiadnu antikoncepciu neberiem ani dom nebrala, väčšinou sme mali prerušovaný styk alebo ak sa stalo tak som si dala tabletku po.
V pondelok 6.1. urcite (to, ze nechces dieta, nechranis sa a hltas tabletku po ako lentilky skoda komentovat)
S tými tabletkami by som sa nezahravala
Ved si dajte normalnu ochranu ked to neviete bezpecne. Takto to nieje ok s tou tabletkou
Len toľko ze v pondelok je sviatok 😉
A choď si zajtra kúpiť kondómy a ideálne aj tehotenský test (alebo naopak v tvojom prípade)
tazko povedat, moze a nemusi, kedze ani diva svina sa v tom tvojom rozhadzanom cykle nevyzna, tabletka po je nudzova antikoncepcia, nema sa uzivat pravidelne, lebo ti len rozhadzuje cyklus a zbytocne vysoke davky hormonov, radsej by som sa zamyslela nad inou formou ochrany
Guma je o dost lacnejsia a zdravsia ako tabletky po. A aj spolahlivejsia. A tehotenske testy tiez nie su drahe ked uz chces vediet ci si tehotna, alebo si si len kompletne rozd*bala telo a cyklus.
@januska12323 nepoviem mu to
@klejkaez dobre čo najhoršie sa mi môže stať?
@janai1 myslíte že by som reálne že by bolo reálne že by som napriek všetkému že by som mohla byť tehu?
@vanilkovazmrzka ja viem veď áno
A čo povieš? Že si mala normálnu menštruáciu? Áno môžeš byť úplne kľudne tehotná keď ani netušíš kedy si mohla mať ovuláciu neporadí ti ani lekár cez klamstvá.
@januska12323 ježiši kriste panebože nie je mi dobre ťažko sa mi dýcha panebože to naozaj to sa dá veď tá tabletka ona tá tabletka
@januska12323 celá sa klepem nie je mi dobre neviem sa poriadne nadýchnuť, akože by som byť kľudná mohla byť tehotná veď oni sú spoľahlivé, asi odpadnem
Hmmmm.... Ak ste sli na plno a uz prebehla ovulacia v tom case - tabletka ti je na nic.
Btw kup si HAK - lepsie ako brat tabletky PO ako lentilky
@veronikaszabova tak prečo je na tých tabletkách napísané, chráni do 2-3 dni ..?
Marketing? 🤣
Odrbavaj doktora a potom sa nezabudni cudovat ked bude tvoje telo takto reagovat. Ako teraz. Moj ty kvet toto je tu zase nejaky emental.
Ja nepilotujem lietadlo, lebo to neviem...ty by si mala prestat sexovat a najskor sa dovzdelat, kedze to ani jeden z vas nevie robit ...potom nebudes musiet hltat tabletky po a hystercit, ci si tehotna...🤦♀️
Kúp si test a budeš vedieť či si tehotná alebo nie. V pondelok je sviatok,plus teda aj keby nie je , tak na dome nebude nič vidieť.
Keď takto hysterčíš mala si si dať predpísať antikoncepciu plus kondóm, to by si mala skoro 100% ochranu. Koľko máš rokov?
kde máš napisane ze chráni 2-3 dni? Tabletka PO neucinkuje dopredu. A navyše tiež je tan napísané že nemáš brať 2 za cyklus
@janai1 tam je dokonca niekolko krat a jasne napisane, ze tabletka nechrani viac dni pred a uz vobec nie po uziti :D slecna ten pribalovy letak najskor vobec necitala
Ach jaj
Privelky zásah na organizmus, megadavka hormónov, mimo toho, že narúša cyklus a krvácanie môže byť po opakovanom podaní, príšerne bolestivé.
Skús sa spýtať gynekológa, ten ti povie i horšie riziká
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
posledných 6 týždňov užila 2 x tabletku po?? Gynekológ ťa hlavne dúfam dobre zvozí. Chceš si úplne zničiť telo a stále riskovať?